Gratis Actie lijst voor meer klanten uit LinkedIn

Heb jij LinkedIn als strategie en zie je nog niet de resultaten die je voor ogen hebt. Download gratis mijn actielijst, zodat je weet wat je elke dag kan doen om jouw LinkedIn strategie een boost te geven. Ondernemers die mijn acielijst hebben ingezet hadden binnen een week zichtbare resultaten. Meer bereik met hun content en meer connectie verzoeken en gesprekken in de dm met potentiële leads.

Boek hier jouw Groei Gesprek

Wil jij doorgroeien naar en hogere omzet, meer klanten en meer omzet?

Wat je nodig hebt is een slimme strategie die jouw naar deze resultaten brengt. Het is mijn specialisatie met online ondernemers een winstgevende strategie te ontwikkelen. 

Je bent welkom om samen met mij te onderzoeken welke mogelijkheden en kansen er voor je zijn.

In een Groei Gesprek van 45 minuteen via de zoom bespreken we waar je nu staat met je bedrijf, waar je naar toe wilt groeien en wat hier voor nodig is.

Marketing Groei Sprint

Verlang jij naar iemand die met jou meekijkt in jouw marketing strategie en helpt bij het helder krijgen waar je omzet laat liggen?

Boek een Losse coach en advies sessie van. 2 uur. Nu met 50% korting!

MEER KLANTEN UIT LINKEDIN

In de succesvolle korte effectieve training neem ik jou exact mee in de stappen die er nodig zijn om een winstgevende Linkedin strategie  op te zetten. 

Ik leg je in 5 korte video’s uit hoe je je profiel inricht, ik leg mijn hele dm strategie bloot en leer je hoe je onweerstaanbare content maakt waardoor je bereik week in week uit verder groeit en je in contact komt met jouw ideale doelgroep. 

Nu van 127 voor 49 Euro

PODCAST

In mijn podcast pak ik verschillende onderwerpen op om marketing in je online bedrijf eenvoudiger en leuker te maken. 

Meer dan 50 afleveringen staan voor je klaar. 

Duizenden luisteraars gingen je voor.

1 OP 1 INTENSIVE COACHING

Dit is het traject waarin advies en coaching samen komen, In deze vorm is dit in Nederlanmdd nergens anders te vinden. Speciaal voor ondernemers die willen opschalen of veranderen in hun online bedrijf. 

Je kan al starten met 1 maan coaching en je eigen traject samenstellen. 

Ik werk volledig op maat.