Marketing Groei Sprint

Een eenmalig aanbod voor een extra paar ogen in je bedrijf. In 2 uur tijd laat ik je zien waar jij geld laat liggen in je marketing strategie. 

 

MEER KLANTEN UIT LINKEDIN

Korte effectieve training inclusief een zeer effectieve strategie en stap voor stap uitgelegd hoe jij meer klanten kan krijgen uit LinkedIn. Zonder dagelijks posten. Start nu voor slechts 49 Euro 

 

Gratis E-Book

Werk samen met meer klanten en besteed minder tijd op social media. 

Het E-Book voor Online Ondernemers.

Meer dan 1500 downloads

Gratis Masterclass

6 Essentiele stappen voor directe groei in je online bedrijf.

Interactief en maandelijks Live te volgen.

PODCAST

In mijn podcast pak ik verschillende onderwerpen op om marketing in je online bedrijf eenvoudiger en leuker te maken. 

Meer dan 50 afleveringen staan voor je klaar. 

Duizenden luisteraars gingen je voor.

1 OP 1 INTENSIVE COACHING

Dit is het traject waarin advies en coaching samen komen, In deze vorm is dit in Nederlanmdd nergens anders te vinden. Speciaal voor ondernemers die willen opschalen of veranderen in hun online bedrijf. 

Je kan al starten met 1 maan coaching en je eigen traject samenstellen. 

Ik werk volledig op maat. 

Gratis Groeigesprek

Wil jij weten welke kansen en mogelijkheden ik voor jou zie? Boek een groei gesprek. Hierin bespreken we waar je nu staat met je bedrijf, waar je naar toe wilt groeien en wat hier voor nodig is.

GROEI ONLINE BEGELEIDINGSTRAJECT

 Dit is het traject voor de ondernemer die nog geen 25K per jaar draait en echt wilt leven van zijn of haar bedrijf. In vier maanden optimaliseren we wat er staat en leer ik je een ongekende marketing strategie.

Dit traject is in een groep van max 4 ondernemers. Persoonlijke begeleiding staat bij mij voorop in de twee wekelijkse calls. Ook krijg je toegang tot al mijn kennis d.m.v een kennisbank.