Van Strategie tot Implementatie

Samenwerken met Eline heeft ervoor gezorgd dat ik in een hele korte periode mijn online bedrijf heb gelanceerd, helemaal op een manier die bij mij past. Dat resulteerde ook direct in nieuwe klanten. En ook dat ik als ondernemer de talloze mogelijkheden van online werken ben gaan inzien en waarderen.

Hilde van Schijndel

Coach

Eline Landgraf
Eline Landgraf

Van Strategie tot Implementatie

Samenwerken met Eline heeft ervoor gezorgd dat ik in een hele korte periode mijn online bedrijf heb gelanceerd, helemaal op een manier die bij mij past. Dat resulteerde ook direct in nieuwe klanten. En ook dat ik als ondernemer de talloze mogelijkheden van online werken ben gaan inzien en waarderen.

Hilde van Schijndel

Coach

Hoe zou het zijn als je alle ideeën die je hebt kan gaan uitvoeren?

De webinars vliegen je om de oren. Je hebt al gedacht aan een business coach, maar je struikelblok is hoe voer ik al mijn opgedane kennis nu uit?

Als ambiteuze coach ben je goed in je werk met klanten maar het bedenken van bijvoorbeeld een online tak in je bedrijf is niet waar je expertise ligt, laat staan het uitvoeren. Dit is één van de redenen waarom je nog geen online bedrijf hebt of een online bedrijf die niet lekker uit de verf komt.

Je hebt het verlangen naar moeitelozer ondernemen. Een goede geautomatiseerde structuur en een plan waardoor je makkelijker je ideale klanten aantrekt. 

Met een online bedrijf zou je meer vrijheid kunnen ervaren en eenvoudiger een grotere doelgroep kunnen aanspreken. 

Maar hoe, vraag je je af? Waar begin je en wat is er allemaal mogelijk en wie zou mij waarmee kunnen helpen?

Zou het niet fijn zijn als één persoon je kan helpen om de overstap te maken van offline naar online of om eens de bezem door je online business heen te halen en het nu wel succesvol te maken?

Als online business manager heb ik verschillende ondernemers geholpen bij het opzetten van een succesvol online bedrijf en het verder uitrollen van hun online bedrijf. Door de diversiteit aan bedrijven waarmee ik heb gewerkt en oplossingen die ik daarvoor heb bedacht, is mijn kennis enorm uitgebreid en bruis ik van innovatieve ideeën! Mijn klanten doen geen stap vooruit maar een sprong!

Zin om meteen in actie te komen?

Eline heeft mij geholpen ideeën heel snel met elkaar te verbinden tot een logisch geheel waarmee ik meteen resultaten boek. Na de samenwerking waarin we hebben gewerkt aan een lancering van een nieuwe groepsprogramma. had ik meteen klanten. Eline heeft een creatieve geest én maakt gemakkelijk de schakel naar de praktische uitvoering. Voor mij is het als intuïtief business coach soms lastig om het grotere plaatje praktisch te overzien. Eline vergroot mijn inzichten en laat me allerlei mogelijkheden zien binnen het online ondernemen. Hulp van Eline is voor mij dan ook onmisbaar. 

Beatrice Boots

Business Coach

Eline heeft mij enorm geholpen om ActiveCampaign onder de knie te krijgen van de strategische mogelijkheden tot aan het implementeren. Ze heeft me op een gestructureerde manier alle ins en out van ActiveCampaign laten zien, maar ze heeft me ook on the job advies gegeven. Daarnaast was Eline altijd bereikbaar voor vragen en heeft dingen net zo vaak uitgelegd totdat ik het begreep. Het was de investering dubbel en dwars waard!

Jitty Koopmans

Eigenaar, Stuij De Businessmanager

Na onze samenwerking heb jij een comfortabel online bedrijf en kom jij in gesprek met je eerste klanten.

-> In de strategie sessies gaan we tot de kern komen van jouw bedrijf om de koppeling te kunnen maken naar online.

-> We koppelen alle ideeën aan een haalbaar en comfortabel plan.

-> We werken 1 op 1, je krijgt volledige aandacht. 

-> Bij het implementeren zorg ik voor alle technische kennis die we nodig hebben.

-> Voor nieuwe programma’s krijg je duidelijke uitleg video’s en een eenvoudig stappen plan, zodat je zelf uit de voeten kan met nieuwe programma’s.

-> Ik neem je mee in de stappen voor het aanscherpen van je content. 

Hoe ik jou kan helpen

Van Offline naar Online

In 20 weken zetten we een volledig online bedrijf op.

> Doelgroep onderzoek

Opzetten online aanbod

Strategie bepalen

> Doelgroep benaderen

> Plannen uitwerken en implementeren

> Lanceren

INCLUSIEF

> 8 Strategie Gesprekken

> Volledige Implementatie

> Uitleg video’s

> 1 Maand monitoring en korte      Q&A na implementeren 

Gemiddelde doorlooptijd is 20 weken

5.997,-

MEEST GEKOZEN

Focus programma

In het focus programma kijken we naar 1 vraag bijvoorbeeld;

> Hoe word ik meer zichtbaar?

Hoe zet ik email marketing op?

Hoe lanceer ik een nieuwe dienst?

Wat we doen?

werken aan een strategisch plan

het uitgewerkte plan implementeren

INCLUSIEF

> 3 Strategie Gesprekken

> Volledige Implementatie

> 1 Maand monitoring en korte Q&A na implementeren 

> Online masterclass over het gebruik van Active Campaign

> Een diepte onderzoek naar je ideale klant.  

Gemiddelde doorlooptijd is 5 weken

1.497,-

Je online bedrijf under construction

In 10 weken maken we een professionaliseringsslag binnen je online bedrijf, we gaan alle processen langs. 

> Processen Automatiseren

Email marketing opzetten of verbeteren

Een nieuwe dienst lanceren

> Doelgroep benaderen

INCLUSIEF

> 5 Strategie Gesprekken

> Volledige Implementatie

> 1 Maand monitoring en korte      Q&A na implementeren 

Gemiddelde doorlooptijd is 10 weken.

3.997,-

Bij de start van onze samenwerking had ik geen idee hoe ik mijn online bedrijf kon bouwen en zichtbaar kon maken. Als coach voor ondernemende vrouwen wil ik laagdrempelig in contact komen met klanten maar wel vanuit een strategie die bij mij past. Ik had het idee dat ik daar allerlei ingewikkelde technische dingen voor nodig had, en dat hield mij in eerste instantie tegen.

Eline heeft als online business manager enorm geholpen om mijn online aanbod te implementeren en laten zien dat online ondernemen juist heel gaaf is en ontzettend veel mogelijkheden biedt. Eline luistert heel goed naar wat je wensen zijn, denkt pro-actief mee en adviseert. Ze heeft veel ervaring en kennis waardoor het ontzettend fijn is om door haar ontzorgt te worden. Eline zorgt er voor dat ik mij op de inhoud kan blijven richten en ondertussen implementeert zij en bouwt steeds verder uit.

Omdat ze zelf ook een online ondernemer is voelt zij haarfijn aan wat nodig is, denkt stappen vooruit en heeft veel creatieve ideeën. De samenwerking is heel prettig vanwege haar fijne manier van communiceren en haar energieke en positieve mindset. Ze anticipeert heel snel en denkt in mogelijkheden.

Dit heeft er voor gezorgd dat ik in een hele korte periode mijn online bedrijf heb gelanceerd, helemaal op een manier die bij mij past. Dat resulteerde ook direct in nieuwe klanten. En ook dat ik als ondernemer de talloze mogelijkheden van online werken ben gaan inzien en waarderen. Ik raad Eline als online business manager zeker aan als je online wilt starten maar geen idee hebt hoe te beginnen. Eline laat je ervaren dat het hartstikke leuk en haalbaar is.

Hilde van Schijndel

Coach

Podcast van Strategie tot Implementatie

DE LAATSTE AFLEVERING LUISTER JE HIER!👉

Vergeet niet op volgen te klikken, dan verschijnt de nieuwste podcast aflevering vanzelf in je overzicht en blijf je up-to-date!

In de podcast van Strategie tot Implementatie deel ik mijn best practices over het online ondernemerschap. Speciaal voor coaches en therapeuten die een online bedrijf willen opbouwen of willen opschalen. Je vindt mijn podcast op Itunes, Soundcloud en Spotify. Kom meer over mij te weten in Aflevering #2

#2 - Mijn ondernemersreis vanuit een privé en zakelijk perspectief

VOLG JE MIJN KENNIS EN INSPIRATIE AL OP SOCIAL MEDIA?