Ik had nooit kunnen bedenken dat ik mijn geld zou verdienen met een online bedrijf.

Ik ben Eline Landgraf en Online Marketing Strateeg. Mijn online bedrijf ben ik gestart toen mijn man de mogelijkheid kreeg om in het buitenland te werken. Ik werd enthousiast van het idee om in een ander land te wonen, maar voelde ook een enorme weerstand om met hem mee te reizen zonder dat ik mezelf fatsoenlijk financieel zou kunnen redden. 

Ik startte als Virtual Assistent en al snel had ik een flinke portefeuille aan klanten. Het fascineerde mij hoe snel ondernemers groeiden en hoe elke ondernemer een eigen strategie inzette waarin veel geautomatiseerd werd. Ik werkte in het begin vooral uitvoerend en voelde al snel dat dit niet de rol was waarin ik lang wilde blijven zitten. Maar het wel noodzakelijk was om mijn klanten op hoog niveau te kunen helpen en daarmee ook mijn eigen bedrijf te kunnen laten groeien. 

Ik wilde alles weten van marketingstrategieën, de mogelijkheden ervan en vooral: welke strategie welk resultaat oplevert.

Werken met Eline is als een energieke wervelwind. Ze houdt je op stoom, is scherp, altijd creatief, positief en ziet overal kansen. Van de kleinste aanpassingen en verbeteringen maakt ze de grootste successen.

Martine de Troije

HSP Coach, Sparkle

In de samenwerkingen met mijn klanten zijn ondernemers gegroeid van 100k richting de 1 miljoen. En onlangs heb ik een strategie uitgerold met een 30-50 % conversie op de verkoop van een online training.Met mijn passie voor analyseren, heb ik een heel goed overzicht met welke strategie je waar kan komen. Het is bij mij nooit een ‘one size fits all’ en die ondernemers haal ik er ook zo uit. Je voelt dat het een gekopieerde strategie is en daar waak ik voor bij mijn klanten.

Als Virtual Assistent zat ik al snel tegen mijn omzetplafond aan, en groeide ik verder als Online Business Manager. Inmiddels haal ik de meeste voldoening en waanzinnige resultaten uit het coachen en het begeleiden van mijn ondernemers die willen groeien met hun online bedrijf. Dit kan zijn met meer klanten willen werken waardoor de omzet groeit, of juist slimmer ondernemen met minder klanten en de omzet laten groeien of stabiel houden. Tijd en geld zijn vaak belangrijke drijfveren van mijn klanten om met mij samen te werken.  

Ik heb zelf een bedrijf gebouwd waarin ik eindeloos kan opschalen met een moeiteloze strategie. Ook voor mij is persoonlijke vrijheid ontzettend belangrijk als moeder van een 5-jarige zoon en als partner van een man met een internationale baan. 

Als ik niet werk…

Dan ben ik het liefst buiten voor een wandeling of een rondje fietsen. Een gezonde lifestyle staat voorop dus ga ik twee keer per week naar een Pilates class. 

Ik ben getrouwd met Christian, mijn Oostenrijkse liefde en dat maakt ons een internationaal gezin. We spreken met elkaar Engels en met Laurenz onze zoon communiceren we beide in onze moedertaal.

Via Instagram geef ik een kijkje in ons leven en deel ik daarnaast ook inspiratie en mijn enthousiasme over het online ondernemen.  Leuk als je mee kijkt en ik volg je natuurlijk graag terug.

Ook deel ik persoonlijke verhalen en inspirerende zakelijke content op mijn LinkedIn profiel

Op mijn podcast kanaal kom je nog meer over mij te weten en vertel ik mijn visie en ideeën over het online ondernemen.

Wil je direct met mij in contact komen de kansen horen die ik voor jou en jouw bedrijf zie, kan je eenvoudig een gesprek met mij boeken.

Ga hier naar mijn agenda >

“BINNEN DE PERKEN ZIJN DE MOGELIJKHEDEN EVEN ONBEPERKT ALS DAARBUITEN”

 -Jules Deelder-

Podcast van Strategie tot Implementatie

De laatste aflevering 

Vergeet niet op volgen te klikken, dan verschijnt de nieuwste podcast aflevering vanzelf in je overzicht en blijf je up-to-date!

In de podcast van Strategie tot Implementatie deel ik mijn best practices over het online ondernemerschap. Speciaal voor coaches en therapeuten die een online bedrijf willen opbouwen of willen opschalen. Je vindt mijn podcast op Itunes, Soundcloud en Spotify. Kom meer over mij te weten in Aflevering #2

#2 - Mijn ondernemersreis vanuit een privé en zakelijk perspectief

IN MIJN E-BOOK ONTDEK JE; .

✔️Hoe je social media in kan zetten als marketing strategie zonder dagelijkse posts/reels en stories.

✔️ Ik vertel je exact waar je aan kan werken om meer klanten te verwelkomen

✔️Waar de basis ligt voor het aantrekken van doorlopend klanten

akkoord privacybeleid

You have Successfully Subscribed!