Ik wist 1 ding zeker.

Ik wilde nooit afhankelijk worden van zijn creditcard

👋Hoi! Ik ben Eline en ik wilde nooit meer (financieel) afhankelijk zijn van een man. Totdat ik weer verliefd werd, in een relatie belandde en hij een baan kreeg in het Midden Oosten. Buikpijn had ik ervan. Ik ben meegegaan en besloot nooit zijn creditcard nodig te gaan hebben.

Mijn missie is dat nog veel meer vrouwen goed kunnen leven van hun bedrijf. Ik werk graag samen met coaches, VA’s en therapeuten die toe zijn aan de volgende stap en slimmer willen ondernemen.

Als filmproducent leerde ik dat overal een oplossing voor bestaat, en dat geldt ook voor jou en je bedrijf. Binnen tien minuten zie ik waar jouw groei zit.

Wat mij anders maakt is dat ik echt betrokken ben. Jij bent voor mij niet een van de velen. Ik wil je ècht leren kennen, zie waar het mis gaat en waar de kansen liggen voor jou. Bij mij krijg je geen duizend en een online lessen, en je kunt me bijna altijd whatsappen met een dringende vraag of kwestie.
Daardoor groeien de ondernemers in mijn trajecten gigantisch.

Ik ben niet van de quick fixes, maar help mijn klanten met een duurzame marketingstrategie. De stappen die je met mij zet, leveren over een aantal jaar nog steeds winst op.

Ben jij klaar met middelmatig, verlang jij naar echte resultaten en wil je je agenda vullen met de leukste klanten? Laten we in gesprek gaan.

Binnen 10 minuten leg ik de knelpunten voor je op tafel en bespreken we hoe jij je agenda kan vullen met de leukste klanten.

Boek hier jouw Groei Gesprek >>

Dit is een video call via Zoom van ongeveer 45 minuten.

 

Werken met Eline is als een energieke wervelwind. Ze houdt je op stoom, is scherp, altijd creatief, positief en ziet overal kansen. Van de kleinste aanpassingen en verbeteringen maakt ze de grootste successen.

Martine de Troije

HSP Coach, Sparkle

Betrokken Business Mentor

In de samenwerkingen met mijn klanten zijn ondernemers gegroeid van 100k richting de 1 miljoen. En onlangs heb ik een strategie uitgerold met een 30-50 % conversie op de verkoop van een online training. Met mijn passie voor analyseren, heb ik een heel goed overzicht met welke strategie je waar kan komen. Het is bij mij nooit een ‘one size fits all’ en die ondernemers haal ik er ook zo uit. Je voelt dat het een gekopieerde strategie is en daar waak ik voor bij mijn klanten.

Als Virtual Assistent zat ik al snel tegen mijn omzetplafond aan, en groeide ik verder als Online Business Manager. Inmiddels haal ik de meeste voldoening en waanzinnige resultaten uit het coachen en het begeleiden van mijn ondernemers die willen groeien met hun online bedrijf. Dit kan zijn met meer klanten willen werken waardoor de omzet groeit, of juist slimmer ondernemen met minder klanten en de omzet laten groeien of stabiel houden. Tijd en geld zijn vaak belangrijke drijfveren van mijn klanten om met mij samen te werken.

Ik heb zelf een bedrijf gebouwd waarin ik eindeloos kan opschalen met een moeiteloze strategie. Ook voor mij is persoonlijke vrijheid ontzettend belangrijk als moeder van een 6-jarige zoon en als partner van een man met een internationale baan.

Door de vrijheid van mijn online bedrijf, werk ik nu vanuit Den Haag, Muscat en Lissabon.

Als ik niet werk…

Dan ben ik het liefst buiten voor een wandeling of een rondje fietsen. Een gezonde lifestyle staat voorop dus ga ik twee keer per week naar een Pilates class. 

Ik ben getrouwd met Christian, mijn Oostenrijkse liefde en dat maakt ons een internationaal gezin. We spreken met elkaar Engels en met Laurenz onze zoon communiceren we beide in onze moedertaal.

We wonen verdeeld over Den Haag, Muscat en Lissabon. De vrijheid en flexibiliteit heb ik gecreëerd met mijn online bedrijf. Maar vooral met de opbouw van mijn marketing strategie en mijn aanbod, 

Via Instagram geef ik een kijkje in ons leven en deel ik daarnaast ook inspiratie en mijn enthousiasme over het online ondernemen.  Leuk als je mee kijkt en ik volg je natuurlijk graag terug.

Ook deel ik persoonlijke verhalen en inspirerende zakelijke content op mijn LinkedIn profiel

Op mijn podcast kanaal kom je nog meer over mij te weten en vertel ik mijn visie en ideeën over het online ondernemen.

Wil je direct met mij in contact komen de kansen horen die ik voor jou en jouw bedrijf zie, kan je eenvoudig een gesprek met mij boeken.

Ga hier naar mijn agenda >

“BINNEN DE PERKEN ZIJN DE MOGELIJKHEDEN EVEN ONBEPERKT ALS DAARBUITEN”

 -Jules Deelder-

Tips om je bedrijf te laten groeien

Luister de podcast vol met online business tips en de nieuwste marketing inzichten.

In de podcast van Strategie tot Implementatie deel ik mijn best practices over het online ondernemerschap. Speciaal voor coaches en therapeuten die een online bedrijf willen opbouwen of willen opschalen. Je vindt mijn podcast op Itunes, Soundcloud en Spotify. 

Business Coaching vanuit Den Haag, Muscat en Lissabon