ELINE LANDGRAF-KUNZ

Samen met mijn man en zoon reis ik wat af. Ik heb mijn basis kantoor in Den Haag en mijn tweede werkplek bevindt zich momenteel in Muscat.

Door mijn reislustige leven past het werken als online business manager goed en voel ik mij vrijer dan ooit!

Ik heb mijn voetsporen achter gelaten als creatief producent in de film en evenementen wereld en na een uitstapje in het onderwijs heb ik al mijn kennis gebundeld. en ben ik mijn eigen bedrijf gestart om coaches en theapeuten te helpen bij het opzetten of opschalen van een online bedrijf, van strategie tot implementatie.

“BINNEN DE PERKEN ZIJN DE MOGELIJKHEDEN EVEN ONBEPERKT ALS DAARBUITEN”

 -Jules Deelder-

LEVENSLUSTIG

Omdat ik een levenslustig persoon ben met een energiebeperking, adem ik structuur.

Door de chronische ziekte die ik heb, is een gestructureerd leven voor mij van levensbelang. Dat ging niet vanzelf, ik heb het echt moeten leren.

En door mijn creativiteit heb ik daar vervolgens een heel goed systeem voor bedacht.

Nu haal ik meer uit het leven dan ooit tevoren.

 

MUZIKAAL

Naast dat ik piano speel, ben ik ook cello lessen gaan volgen. Ik ben er van overtuigd dat muziek  maken mijn hoofd scherp en fit houdt.

Net als yoga en sporten. Ik trek er graag op uit op mijn racefiets. Ook ben ik geregeld te vinden op de golfbaan.

En ja dan run ik ook nog een bedrijf en een gezin.Als je wilt weten hoe ik dit doe?Luister dan mijn podcast of volg mij op social media.

Een groot netwerk

Zowel in Nederland als in Muscat heb ik een groot netwerk om mij heen gebouwd. Van vrienden tot zakelijke contacten. 

Ik denk in verbindingen, het leuke is nu dat mijn Nederlandse en Internationale netwerk aan het mixen is. Zakelijke contacten in Muscat werken nu met met mensen in Nederland.

Het sociale aspect speelt een grote rol in mijn leven en dus ook in mijn bedrijf. Samenwerken heeft mijn focus en daar zet ik graag mijn uitgebreide netwerk voor in. 

Podcast van Strategie tot Implementatie

De laatste aflevering 

Vergeet niet op volgen te klikken, dan verschijnt de nieuwste podcast aflevering vanzelf in je overzicht en blijf je up-to-date!

In de podcast van Strategie tot Implementatie deel ik mijn best practices over het online ondernemerschap. Speciaal voor coaches en therapeuten die een online bedrijf willen opbouwen of willen opschalen. Je vindt mijn podcast op Itunes, Soundcloud en Spotify. Kom meer over mij te weten in Aflevering #2

#2 - Mijn ondernemersreis vanuit een privé en zakelijk perspectief