ELINE LANDGRAF-KUNZ

Ik ben mijn online bedrijf gestart toen mijn man de mogelijkheid kreeg om in het buitenland te werken. Ik werd enthousiast van het idee om in een ander land te wonen, maar voelde ook een enorme weerstand om met hem mee te reizen zonder dat ik mezelf fatsoenlijk financieel zou kunnen redden.

Ik startte als VA en al snel had ik een flinke portefeuille aan klanten. Het fascineerde mij hoe snel ondernemers groeiden en hoe elke ondernemer een eigen strategie inzette waarin veel geautomatiseerd werd.

Ik wilde alles weten van marketingstrategieën, de mogelijkheden ervan en vooral: welke strategie welk resultaat oplevert.

“BINNEN DE PERKEN ZIJN DE MOGELIJKHEDEN EVEN ONBEPERKT ALS DAARBUITEN”

 -Jules Deelder-

In de samenwerkingen met mijn klanten zijn ondernemers gegroeid van 100k richting de 1 miljoen. En onlangs heb ik een strategie uitgerold met een 30-50 % conversie op een online training. 

Met mijn passie voor analyseren, heb ik een heel goed overzicht met welke strategie je waar kan komen. Het is bij mij nooit een ‘one size fits all’ en die ondernemers haal ik er ook zo uit. Je voelt dat het een gekopieerde strategie is en daar waak ik voor bij mijn klanten.

Als VA zat ik al snel tegen mijn omzetplafond aan, waarna ik opschaalde als OBM. Inmiddels haal ik de meeste voldoening en waanzinnige resultaten uit het coachen en het begeleiden van mijn coachés.

Ik heb ook zelf een bedrijf gebouwd waarin ik eindeloos kan opschalen met een moeiteloze strategie. Ook voor mij is persoonlijke vrijheid ontzettend belangrijk als moeder van een 4-jarige zoon en als partner van een man met een internationale baan.

Als ik niet werk…

Dan ben ik te vinden in de sportschool waar ik 3 keer per week aan pilates doe. Maar liever wandel ik lekker buiten, pak ik de racefiets of ga ik naar de golfbaan.

Ik ben getrouwd met Christian, mijn Oostenrijkse liefde en dat maakt ons een internationaal gezin. We spreken met elkaar Engels en met Laurenz onze zoon communiceren we beide  in onze moedertaal.

Via Instagram geef ik een kijkje in ons leven en deel ik daarnaast ook inspiratie en mijn enthousiasme over het online ondernemen.  Leuk als je mee kijkt en ik volg je natuurlijk graag terug. Op mijn podcast kanaal kom je nog meer over mij te weten en vertel ik mijn visie en ideeën over het online ondernemen.

Wil je direct met mij in contact komen de kansen horen die ik voor jou en jouw bedrijf zie, kan je eenvoudig een gesprek met mij boeken.

Ga hier naar mijn agenda >>

 

 

 

Podcast van Strategie tot Implementatie

De laatste aflevering 

Vergeet niet op volgen te klikken, dan verschijnt de nieuwste podcast aflevering vanzelf in je overzicht en blijf je up-to-date!

In de podcast van Strategie tot Implementatie deel ik mijn best practices over het online ondernemerschap. Speciaal voor coaches en therapeuten die een online bedrijf willen opbouwen of willen opschalen. Je vindt mijn podcast op Itunes, Soundcloud en Spotify. Kom meer over mij te weten in Aflevering #2

#2 - Mijn ondernemersreis vanuit een privé en zakelijk perspectief