Voor ik startte met het traject bij Eline was ik altijd maar keihard aan het werken en voelde ik niet echt de juiste resultaten.

Ik trok niet de juiste leads aan waardoor ik vaak teleurgesteld was als mijn ideale klant bij mijn concullega’s instapte.

Dankzij Eline onderscheid ik mij in de markt met mijn waardevolle traject, kan ik ook echt achter die waarde staan en zie ik resultaten van mijn gerichte marketingacties.

We zijn nu 3 maanden verder en al mijn harde werk wordt meer dan ooit beloond.

Dankzij Eline haar traject kan ik nu al 4 nieuwe klanten helpen in mijn traject en de best is yet to come, want nu kan ik nóg 3 maanden met haar bouwen aan mijn groei.

Ik ben zo ontzettend dankbaar want ik behaalde mid juni al de totale omzet die ik had vooropgesteld voor het hele jaar, waardoor ik nu ook een stukje rust kan gaan inbouwen in mijn bedrijf.

Heerlijk! Dit had ik nooit gedacht dit jaar te kunnen bereiken.

Eline is voor mij een rolmodel van de Business Coach die ik ook wil zijn voor mijn klanten: echt oprecht mee kijken in het bedrijf, intensief samenwerken en samen voor meer groei en resultaten. 🔥

Greet van de Paer

VA Coach, Greatservice

Met Eline’s hulp heb ik de stap gezet om de basis van mn bedrijf weer even goed onder de loep te leggen en te verstevigen. Daarnaast heb ik mijn aanbod aangepast, door een hoger geprijsd aanbod aan te gaan bieden, met als gevolg dat ik in korte tijd mijn omzet ruim verdubbelde.  Mijn investering is het dus meer dan waard geweest! 

Valerie Ritchie

Opvoedcoach en Psycholoog, Parental Coach

Wat ben ik blij met het Groei Online Begeleidingstraject dat ik bij jou heb mogen volgen!

De basis staat nu zo goed als helemaal en heb maandag weer een gesprek met een nieuwe klant! Echt, het is zo relaxed om op deze manier te werken.

Voordat ik mijn producten online aan kon bieden miste ik vooral de structuur en een gericht stappenplan om mijn online business op te kunnen zetten. Ik zat boordevol ideeën maar door de vele losse eindjes wist ik niet waar ik moest beginnen. Daarbij voelde ik enig verzet om harde marketing in te zetten; van die pusherige berichten waar je aan alles voelt dat er verkocht moet worden.

Eline liet me zien dat wanneer je marketing inzet dat bij jou past, en vanuit verbinding je doelgroep benaderd, je op een natuurlijke manier de juiste klanten aantrekt. En het allerbelangrijkste: waardoor je het volhoudt! Niets werkt zo benauwend als druk voelen omdat je e-mails, posts of blogs eruit geperst moeten worden. Eline heeft me laten ontdekken dat je op een ontspannen manier een leuke business kunt runnen.

Het online traject van Eline heeft me vanaf het eerste moment geholpen om overzicht te krijgen en alle facetten van online marketing goed in te richten. Daarbij heeft de persoonlijke coaching van Eline me geleerd dat je soms het beste gewoon kunt ’doen’, en dat de laatste stukjes daardoor vanzelf op hun plek vallen.

Het resultaat is dat ik op een ontspannen manier mijn online business run en elke keer vanuit een goede basis weer nieuwe stappen kan zetten. Inmiddels heb ik mijn eerste klant al binnen, en ben ik ontzettend blij dat ik Eline heb leren kennen. Haar betrokkenheid helpt enorm geholpen bij het ontwikkelen van mijn strategie en producten, omdat ze met haar vele ervaring en oog voor detail mij de juiste richting instuurde.

Annette

Burnout Coach, Overspaning Burnout

Ik wou dat ik zo iemand als jou meteen tegen was gekomen, dan was ik veel verder geweest in mijn bedrijf.
De grootste pré van het Groei Online Begeleidingstraject is de persoonlijke begeleiding en de feedback op de belangrijkste elementen van het neerzetten van je online bedrijf. In andere trainingen krijg je uitgelegd hoe je het moet doen, maar wordt nergens gecheckt of je het goed hebt begrepen en hebt toegepast.
Ik heb pas één module gedaan en ben nu al heel enthousiast. Ik heb een VA-opleiding gevolgd maar dit was slechts globaal de basis, daarna begint het pas.
Elike van de Kerkhof

Virtual Assistent , E-like

Samenwerken met Eline heeft ervoor gezorgd dat ik in een hele korte periode mijn online bedrijf heb gelanceerd, helemaal op een manier die bij mij past. Dat resulteerde ook direct in nieuwe klanten. En ook dat ik als ondernemer de talloze mogelijkheden van online werken ben gaan inzien en waarderen.

Hilde van Schijndel

Coach, Hilde van Schijndel

Het Groei Online Begeleidingstraject van Eline sprong er bij mij uit omwille van de focus op implementatie.Er zijn enorm veel online opleidingen beschikbaar, maar vaak miste ik de implementatie ervan. Iets wat toch wel essentieel is om snel vooruit te kunnen gaan als startende ondernemer. Ook de structuur van de leeromgeving is heel logisch opgebouwd, waardoor je op een vlotte manier door de verschillende modules walst.

Ik zou dit programma van harte willen aanbevelen aan startende VA´s die direct actie willen ondernemen en bepaalde zaken gedaan willen krijgen. Zo kon ik al van bij de start van het programma bepaalde onderdelen gebruiken om mijn eigen klanten direct mee verder te helpen. Van een goede implementatie gesproken.

Hanne van den Hende

Virtual Assistent

Werken met Eline is als een energieke wervelwind. Ze houdt je op stoom, is scherp, altijd creatief, positief en ziet overal kansen. Van de kleinste aanpassingen en verbeteringen maakt ze de grootste successen. Ik heb mijn conversie enorm zien groeien sinds ik met Eline werk aan mijn lanceringen.

Martine de Troije

HSP Coach, Sparkle

Na een paar maanden zelf proberen, besloot ik hulp in te schakelen. Het online begeleidingstraject heeft mij enorm veel opgeleverd! Op je eigen tempo door de leeromgeving gaan maar wel tweewekelijkse calls hebben, heb ik als erg prettig ervaren.

Daarnaast is Eline ook buiten de calls om erg betrokken, wat erg prettig is tijdens je ondernemersreis, waarbij je soms alle kanten op gaat.

De eerste betalende klant is nog niet binnen, maar die gaat zeker snel komen, mede door het traject van Eline!

Kim Holterman

Coach, Leef je eigen plan

Ben je geinspireerd om ook aan de slag te gaan?

Eline heeft mij geholpen ideeën heel snel met elkaar te verbinden tot een logisch geheel waarmee ik meteen resultaten boek. Na de samenwerking, waarin we hebben gewerkt aan een lancering van een nieuwe groepsprogramma, had ik meteen klanten.

Beatrice Boots

Intuïtief coach, Beatrice Boots

Het samenwerken met Eline heeft ons wekelijks meer tijd op opgeleverd, waardoor we nog sneller onze cliënten kunnen helpen en verder kunnen groeien. We hebben bewust voor Eline gekozen vanwege haar kennis en expertise en omdat we vanaf dag één een fijne klik hadden door haar persoonlijke benadering.

Kimberly & Eddy

Newborn Fit Mama

Rust en resultaat. Dat is wat de samenwerking met Eline ons heeft gebracht.
Je kan wel van alles denken te willen en van plan zijn, maar ondertussen weet je net niet hoe het nou eigenlijk precies moet. E-mailmarketing, of een funnel bouwen die lekker loopt en goed stroomt, – daar komt veel meer bij kijken om het echt goed neer te zetten. Dus als ik zie wat er nu onder leiding van Eline staat, dan weet ik dat dit zonder haar niet was gelukt op dit niveau.

Liliane van Lier & Maarten Kleijne

SARV International

Eline denkt met je mee en komt met hele goede ideeën. Ze kent immers alle mogelijkheden. Ze heeft maar een “half woord” van mij nodig en zij begrijpt precies wat ik bedoel. Het resultaat is veel beter dan dat ik het zelf had kunnen bedenken.

Sandra van Ginkel

therapeut, Sandra van Ginkel Coaching

We zijn tijdens de LinkedIn VIP-dag in een vogelvlucht door LinkedIn heen gegaan en dat was voldoende om alle ins & outs te weten te komen. Super fijn om een dag volledig gefocust aan m’n profiel te werken. Aan het einde van de dag beloond met een Zeer Deskundig ster op mijn dashboard :-). We hebben de volgende VIP-dag alweer ingepland. Eline legt alles super duidelijk uit en het scheelt zoveel tijd dat je je niet zelf overal in hoeft te verdiepen. Eén dag inplannen en de basis staat, I love it!

Kim van Dam

Business Coach

Eline heeft mij tijdens de LinkedIn VIPdag mee aan de hand genomen door de wondere wereld van LinkedIn. Niet alleen heeft ze me de praktische kant van het creëren van een profiel laten zien, ook heeft ze tips&tricks gedeeld om het bereik en de activatie van mijn profiel te vergroten. Wat ook erg prettig was, was dat we direct aan de slag gingen met het inrichten van mijn profiel (de te nemen stappen kreeg ik ook nog eens mee in een digitaal werkboek, erg handig) waardoor ik direct het resultaat zag van de Vipdag.

Minu Peters

Coach, Minu Peters

In de strategie sessie hebben we samen knopen doorgehakt en kreeg ik  advies voor focus, positionering en marketingstrategie. Eline kwam met een praktisch plan waarmee ik direct verder stappen kan ondernemen om mijn ideale klant te benaderen.

Safia Jahangier

Interieur design & Branding, Studio Saf

In de strategie Sessie kreeg ik zo veel inzichten en tips. Inzichten om weer even terug te gaan naar de kern. De praktische handvaten en ervaring van Eline zorgden er voor dat ik 3 pagina’s van mijn kladblok gevuld heb met actiepunten.
Jolanda Beverwijk

Perfectionisme coach voor ondernemers, JBK Coaching

Ben je geinspireerd om ook aan de slag te gaan?

IN MIJN E-BOOK ONTDEK JE; .

✔️Hoe je social media in kan zetten als marketing strategie zonder dagelijkse posts/reels en stories.

✔️ Ik vertel je exact waar je aan kan werken om meer klanten te verwelkomen

✔️Waar de basis ligt voor het aantrekken van doorlopend klanten

akkoord privacybeleid

You have Successfully Subscribed!