Wil jij inzicht krijgen in hoe je sneller kan  groeien met je online bedrijf?

Wil jij inzicht krijgen in hoe je sneller kan  groeien met je online bedrijf?

IK HElP JE VERDER IN EEN GROEI GESPREK

In het gratis groeigesprek laat ik je zien welke online kansen er voor jou mogelijk zijn. Ik zoom in op je hele onderneming en met extra aandacht voor de marketingstrategie en implementatie.

Waardoor je sneller en makkelijker kan opschalen met een stuk geautomatiseerde marketing. Zodat je je tijd veel efficiënter kan gaan gebruiken.

Ben jij klaar voor impact, op een manier die je makkelijk afgaat?

In dit gesprek bespreek ik met je:

✔️ Je grootste struikelblok waardoor groei uitblijft

Wat vertel je jezelf waardoor je jezelf tegenhoudt in groei? Ik help je bij het helder krijgen van jouw belemmerende overtuigingen. Als ondernemers hebben we die allemaal en dit brengt ons snel in twijfel waardoor we bij het oude blijven en niet de “bold move” kunnen maken.

✔️ Mogelijkheden & Inzichten

Ik neem je mee in welke  stappen je kan nemen om op korte termijn een enorme groei in te zetten.

✔️ Strategie voor Groei

Met welke strategie jij groei kan inzetten en behouden op een manier die bij jou past en waardoor vrijheid en moeiteloosheid hoog boven aan het lijstje staan.

Je bent al een aantal jaar ondernemer, het gaat lekker maar je exponentiële groei blijft uit.

Je kan de tijd niet vinden om verder op te schalen. Je verlangt meer naar de vrijheid en de “shortcut” naar een succesvol online bedrijf dan door te moeten buffelen en op onderzoek uit te gaan naar welke strategie voor jou werkt.

Ik kan jou hierbij helpen en vertellen hoe je de plannen die je hebt wel van  de grond krijgt op een eenvoudige manier.

Of hoe je je bedrijf een twist kan geven en je kan gaan doen waar je hart echt sneller van gaat kloppen en je de finananciële vrijheid geeft waar je naar opzoek bent

Plan je gesprek in en we kijken samen naar hoe je makkelijker kan opschalen en welke stappen hiervoor nodig zijn. We bespreken in dit gesprek ook of ik een rol kan spelen in jouw exponentiële groei.

Het gesprek is volledig vrijblijvend met als doel je een helder inzicht te geven.

Het groeigesprek is voor ondernemers die:

✔️ Een omzet van 25.000 plus draaien per jaar

✔️ Willen verdubbelen in omzet

✔️ Als coach of kennis ondernemer werken met een online omgeving of dit willen opzetten.

IK BEN ELINE, BUSINESS COACH VOOR COACHES & KENNISONDERNEMERS

Ik ben mijn online bedrijf gestart toen mijn man de mogelijkheid kreeg om in het buitenland te werken. Ik werd enthousiast van het idee om in een ander land te wonen, maar  voelde ook een enorme weerstand om met hem mee te reizen zonder dat ik mezelf fatsoenlijk financieel zou kunnen redden.

Ik startte als VA en al snel had ik een flinke portefeuille aan klanten.  De techniek sprak mij aan maar mijn hart ging sneller kloppen van de marketing strategie. Ik heb ondernemers zien groeien van dertig naar honderdduizend Euro en ook van honderdduizend Euro richting een miljoen.

Naast de techniek kreeg ik steeds meer vraag naar advies in de marketing en sales en omdat ik hand’s on was als VA kon ik ontzettend veel uitproberen.

Met mijn passie voor analyseren, kon ik al snel zien met welke strategie je welke resultaten kon behalen. Ik liet mezelf keer op keer coachen, luisterde oneindig veel podcasts en begaf mezelf in de speeltuin van ondernemersland.

Ik groeide uit de rol van VA en ging door als online businessmanager. Van het stuk coaching en advies ging mijn hart nog sneller kloppen en heb ik nu mijn trajecten omgezet in coachingstrajecten waar ik met mijn klanten de diepte in kan gaan en grote transformatie ingang kan zetten.

Bij mijn coaching krijg je altijd een stukje technische support. Omdat ik zelf heb ervaren hoe frustrerend het uitzoeken van nieuwe tools kan zijn.

Rust en resultaat. Dat is wat de samenwerking met Eline ons heeft gebracht.
Je kan wel van alles denken te willen en van plan zijn, maar ondertussen weet je net niet van de hoed en de rand hoe het nou eigenlijk moet. Emailmarketing, een funnel bouwen die lekker loopt en goed stroomt, daar komt veel meer bij kijken om het echt goed neer te zetten. Dus als ik zie wat er nu onder leiding van Eline staat, dan weet ik dat dit zonder haar niet was gelukt op dit niveau.

Liliane & Maarten

Directeur , SARV

Samenwerken met Eline heeft ervoor gezorgd dat ik in een hele korte periode mijn online bedrijf heb gelanceerd, helemaal op een manier die bij mij past. Dat resulteerde ook direct in nieuwe klanten. En ook dat ik als ondernemer de talloze mogelijkheden van online werken ben gaan inzien en waarderen.

Hilde van Schijndel

Coach

Werken met Eline is als een energieke wervelwind. Ze houdt je op stoom, is scherp, altijd creatief, positief en ziet overal kansen. Van de kleinste aanpassingen en verbeteringen maakt ze de grootste successen. Ik heb mijn conversie echt zien groeien sinds ik gestructureerd met Eline werk aan mijn lanceringen.

Martine de Troije

Coach