Kom in contact met nieuwe klanten via LinkedIn

zonder continu content te hoeven maken.

Leer in vijf praktische video’s hoe je een sterk profiel inricht waarmee je jouw doelgroep bereikt en klanten aantrekt.

Met als bonus een complete strategie en alle uitleg over hoe je LinkedIn het beste kan gebruiken voor een groter bereik met je online bedrijf. 

Kom achter de Do’s & Don’ts en de laatste hacks in de korte effectieve training.

Start vandaag nog met een eenvoudige manier van ondernemen. En laat de klanten naar je toe komen.

Eline Landgraf

 

Kom in contact met nieuwe klanten via LinkedIn

zonder continu content te hoeven maken.

Leer in vijf praktische video’s hoe je een sterk profiel inricht waarmee je jouw doelgroep bereikt en klanten aantrekt.

Met als bonus een complete strategie en alle uitleg over hoe je LinkedIn het beste kan gebruiken voor een groter bereik met je online bedrijf. 

Kom achter de Do’s & Don’ts en de laatste hacks in de korte effectieve training.

Start vandaag nog met een eenvoudige manier van ondernemen. En laat de klanten naar je toe komen.

Eline Landgraf

ik heb een afspraak met een potentiële klant die reageerde op mijn post.

De impressies van mijn posts zijn omhoog geschoten. Mijn eerste post na de training had i.p.v. 400 bijna 1400 impressies!

-Lisette Kodde-

Hoe je wordt gevonden via LinkedIn

Hoe je wordt gevonden via LinkedIn

LinkedIn is een ontzettend fijn platform om in contact te komen met je doelgroep en je doelgroep met jou. Alleen zie ik dat veel ondernemers er te ingewikkeld over doen.

Ze weten niet waar te starten en haken af als er weinig interactie op de content komt. 

Dit is zonde want linkedIn kan ontzettend ondersteunend zijn in je marketing strategie. Sommige ondernemers werken zelfs alleen met LinkedIn en halen daar al hun klanten uit. Dit kan jij ook! Met een goed inricht profiel kom je eenvoudig in contact met je doelgroep. LinkedIn heeft veel functionaliteiten waar maar weinig ondernemers gebruik van maken.

Als jij hier wel gebruik van maakt, val je op en word je geholpen door je profiel. Naast een volledig ingericht profiel is het ook van belang om een strategie uit te rollen die bij jou past.

En natuurlijk zal je ook iets van content nodig hebben om jezelf zichtbaar te maken. Hoe schrijf je nu een goede post en val je op in de massa? 

Je komt het allemaal te weten in de korte effectieve training. Voor 49 Euro kan je vandaag meteen aan de slag. 

De online training is heel duidelijk opgebouwd.

Eigenlijk alles van LinkedIn komt aan bod. Dit was precies wat ik nodig had om mijn Linkedin profiel zo goed mogelijk in te richten.

Eline legt alles heel duidelijk uit in de filmpjes. Stapje voor stapje neemt Eline je mee door je LinkedIn profiel. Ze legt uit waar en hoe je dingen kunt veranderen en waar de functies voor dienen.

Je leert ook de inhoudelijke kant over hoe je een goede post schrijft, waar die post aan dient te voldoen en hoe je in gesprek komt met mogelijke klanten.

Het is gemakkelijk te volgen. En doordat het verschillende filmpjes zijn, kun je per keer een stapje doen en gemakkelijk weer verder gaan op een later moment.

Ik vind het echt heel praktisch toe te passen allemaal. En met resultaat, mijn posts hebben nu al 3 keer meer bereik en ik ben in gesprek met een potentiele klant.

Lisette Kodde

Wonderwissel

Miranda de groot - LinkedIn Masterclass
Marjolein Tiemessen - LinkedIn Masterclass

voor wie is  de korte effectieve training?

 

 • Ondernemers die overwhelmed zijn door Instagram en op een natuurlijke manier in contact willen komen met nieuwe potentiële klanten.

 

 • Als je vooral op een makkelijke en eenvoudige manier LinkedIn wil inzetten om je netwerk te laten groeien.

 

 • Als je nog weinig van LinkedIn af weet en geen tijd wil verliezen in het opzetten en uitproberen, maar alles in 1 keer goed wilt hebben staan.

 

 • Startende ondernemers die graag aan de slag willen met (meer) klanten en bijvoorbeeld nog geen website hebben maar wel een aanbod.

 

 • Voor werkzoekenden die graag via hun LinkedIn profiel willen opvallen en in contact willen komen met recruiters.

    Wat Eline over LinkedIn deelt is zo waardevol.

    Ik gebruik het platform al jaren en toch ging er een wereld voor me open met mogelijkheden waar ik geen weet van had.

    Daarnaast werkt haar enthousiasme aanstekelijk. Nu heb ik helemaal zin om aan de slag te gaan met mijn vernieuwde LinkedIn strategie om nog meer in contact te komen met inspirerende ondernemers en nieuwe klanten.

    Myrthe Warmenhoven

    Founder BOLD

    Eline Landgraf

    IK BEN ELINE, BUSINESS COACH VOOR COACHES & KENNISONDERNEMERS

    Ik ben mijn online bedrijf gestart toen mijn man de mogelijkheid kreeg om in het buitenland te werken. Ik werd enthousiast van het idee om in een ander land te wonen, maar voelde ook een enorme weerstand om met hem mee te reizen zonder dat ik mezelf fatsoenlijk financieel zou kunnen redden.

    Ik startte als VA en al snel had ik een flinke portefeuille aan klanten. Het fascineerde mij hoe snel ondernemers groeiden en hoe elke ondernemer een eigen strategie inzette waarin veel geautomatiseerd werd.

    Ik wilde alles weten van marketingstrategieën, de mogelijkheden ervan en vooral: welke strategie welk resultaat oplevert.

    Zo verdiepte ik me voor een klant in LinkedIn en zag daar gigantische resultaten uit voort komen. Ik werd steeds enthousiaster over dit platform en volgde training na training.

    Ik ontwikkelde mijn eigen strategie waarmee ik eenvoudig in contact kwam met andere ondernemers waar mooie samenwerkingen uit ontstonden. In 2020 besloot ik de Vipdag te starten om mijn kennis effectief te kunnen doelen.  In mijn huidige business model is de VIPdag niet meer passend en komt al mijn kennis samen in de masterclass.

    In de samenwerkingen met mijn klanten zijn ondernemers gegroeid van 100k richting de 1 miljoen. En onlangs heb ik een strategie uitgerold met een 30-50 % conversie op een online training. 

    Met mijn passie voor analyseren, heb ik een heel goed overzicht met welke strategie je waar kan komen. Het is bij mij nooit een ‘one size fits all’ en die ondernemers haal ik er ook zo uit. Je voelt dat het een gekopieerde strategie is en daar waak ik voor bij mijn klanten.

    Als VA zat ik al snel tegen mijn omzetplafond aan, waarna ik opschaalde als OBM. Inmiddels haal ik de meeste voldoening en waanzinnige resultaten uit het coachen en het begeleiden van mijn coachés.

    Ik heb ook zelf een bedrijf gebouwd waarin ik eindeloos kan opschalen met een moeiteloze strategie. Ook voor mij is persoonlijke vrijheid ontzettend belangrijk als moeder van een 5-jarige zoon en als partner van een man met een internationale baan.