1 op 1 intensive coaching

Schaal op met een bedrijf wat rust creëert.

Meer omzet en meer impact zonder dat je tijd inlevert op je persoonlijke vrijheid.

Met een marketing strategie op maat waarmee je moeiteloos klanten aantrekt, waarin automatiseren en de verbinding behouden een enorme kracht worden voor je bedrijf. 

1 op 1 intensive coaching

Schaal op met een bedrijf wat rust creëert.

Meer omzet en meer impact zonder dat je tijd inlevert op je persoonlijke vrijheid.

Een marketing strategie op maat waarmee je moeiteloos klanten aantrekt, waarin automatiseren en de verbinding behouden een enorme kracht worden voor je bedrijf. 

ALS  AMBITIEUZE ONDERNEMER WIL JE JE BEDRIJF OPSCHALEN

Maar niet ten koste van je persoonlijke vrijheid.

Jij bent de ondernemer met een prima omzet. Vol enthousiasme pak je door, maar echte groei blijft uit.

Je wilt verder groeien, maar met je huidige strategie kom je niet verder. Je bent toe aan vernieuwing, waardoor je eenvoudig kan gaan opschalen.

Als coach, therapeut of VA floreer jij het meest door de successen van je klanten. 

Je bent zelf ook toe aan die transformatie en verlangt naar vernieuwing en een meer geautomatiseerd bedrijf waarin je de verbinding met je doelgroep of klanten behoudt.

Je houdt niet van schreeuwerige marketing en je bouwt het liefst je bedrijf op met een strategie die volledig bij jou past en waarmee jij moeiteloos kan opschalen naar een dubbele omzet van waar je nu staat. 

Je verlangt naar een opbouw in je bedrijf waarmee je jaar in jaar uit verder kan groeien. Ik noem dit ook wel “Het oneindig opschalen op een gedegen fundering.”

Dit is exact waar ik mijn klanten mee help. Voel je welkom om een gratis gesprek met mij te boeken waarin ik mijn kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf met je deel.

Dankzij Eline onderscheid ik mij in de markt met mijn waardevolle traject, kan ik ook echt achter die waarde staan en zie ik resultaten van mijn gerichte marketingacties.

We zijn nu 3 maanden verder en al mijn harde werk wordt meer dan ooit beloond.

Dankzij Eline haar traject kan ik nu al 4 nieuwe klanten helpen in mijn traject en de best is yet to come, want nu kan ik nóg 3 maanden met haar bouwen aan mijn groei.

Ik ben zo ontzettend dankbaar want ik behaalde mid juni al de totale omzet die ik had vooropgesteld voor het hele jaar, waardoor ik nu ook een stukje rust kan gaan inbouwen in mijn bedrijf.

Heerlijk! Dit had ik nooit gedacht dit jaar te kunnen bereiken.

Eline is voor mij een rolmodel van de Business Coach die ik ook wil zijn voor mijn klanten: echt oprecht mee kijken in het bedrijf, intensief samenwerken en samen voor meer groei en resultaten. 🔥

Greet van de Paer

Va-Coach, Greatservice

FOCUS OP EEN geautomatiseerde MARKETING STRATEGIE DIE BIJ JOU PAST

Zonder een goede marketingstrategie kan het ondernemen als ingewikkeld en tijdrovend worden ervaren.

En dat is zonde.

Je weet hoe je meer omzet kan draaien maar dan loopt je agenda zo vol, dat je je persoonlijke vrijheid verliest. En dat is natuurlijk niet waarom je bent gaan ondernemen.

Je kan je aanbod omgooien of je prijzen verhogen maar dat is niet wat je in de grote lijnen gaat helpen.

Wat je nodig hebt is een marketingsysteem die op alle plekken goed in elkaar klikt en een ervaren persoon die jou daar even doorheen helpt. Je tast nu in het duister en dit kan heel lang duren voordat je de schakel vindt naar succes.

Als online marketingstrateeg en coach kan ik jou daarbij helpen.

Ben je benieuwd naar de kansen die ik zie voor jouw bedrijf?

Business coach Den Haag

IK BEN ELINE, BUSINESS COACH VOOR COACHES & KENNISONDERNEMERS

Ik ben mijn online bedrijf gestart toen mijn man de mogelijkheid kreeg om in het buitenland te werken. Ik werd enthousiast van het idee om in een ander land te wonen, maar voelde ook een enorme weerstand om met hem mee te reizen zonder dat ik mezelf fatsoenlijk financieel zou kunnen redden.

Ik startte als VA en al snel had ik een flinke portefeuille aan klanten. Het fascineerde mij hoe snel ondernemers groeiden en hoe elke ondernemer een eigen strategie inzette waarin veel geautomatiseerd werd.

Ik wilde alles weten van marketingstrategieën, de mogelijkheden ervan en vooral: welke strategie welk resultaat oplevert.

In de samenwerkingen met mijn klanten zijn ondernemers gegroeid van 100k richting de 1 miljoen. En onlangs heb ik een strategie uitgerold met een 30-50 % conversie op een online training. 

Met mijn passie voor analyseren, heb ik een heel goed overzicht met welke strategie je waar kan komen. Het is bij mij nooit een ‘one size fits all’ en die ondernemers haal ik er ook zo uit. Je voelt dat het een gekopieerde strategie is en daar waak ik voor bij mijn klanten.

Als VA zat ik al snel tegen mijn omzetplafond aan, waarna ik opschaalde als OBM. Inmiddels haal ik de meeste voldoening en waanzinnige resultaten uit het coachen en het begeleiden van mijn coachés.

Ik heb ook zelf een bedrijf gebouwd waarin ik eindeloos kan opschalen met een moeiteloze strategie. Ook voor mij is persoonlijke vrijheid ontzettend belangrijk als moeder van een 5-jarige zoon en als partner van een man met een internationale baan.

Voor het opschalen van je bedrijf, gaan we aan de slag met:

✔️ Automatiseren: we gaan een goede verdeling maken in wat automatisch kan en waar jij zelf aanwezig bent. We werken dit op een manier uit waardoor je de verbinding houdt met je klanten en doelgroep.

✔️ Processen scherp inrichten: doordat processen beter ingericht zijn, ontstaat de ruimte om verder op te schalen. Je wilt immers niet inleveren op je persoonlijke vrijheid.

✔️ Meer rust creëren: door je aanbod iets aan te passen of wellicht wel helemaal om te gooien, kan je ineens in veel rustiger vaarwater komen. Een aanbod omgooien klinkt wellicht spannend, maar ik ben er voor je om je hierin te begeleiden en samen de stappen te zetten.

✔️ Resultaat gericht werken: ik houd ik je accountable. Ik ben jouw stok achter de deur en help je om de juiste  stappen te zetten die ervoor zorgen dat jouw bedrijf in omzet gaat groeien.

✔️ Meer impact maken: door een ijzersterke positionering en een goede marketing strategie weten klanten jou te vinden.

✔️ Al jouw onbeantwoorde vragen:  door mijn enorme ervaring kan je mij alles vragen en kan ik je meenemen in welke keuzes slim zijn voor jouw bedrijf. Zowel strategisch als energetisch.

 

Hoe zou dit voor je zijn?

🔹 Een omzet van 5 tot 10K per maand

🔹 Je online training zo krachtig gepositioneerd is dat dit met een automatische verkoop 30-50 % van je omzet genereerd.

🔹 Een ingerichte marketing waarmee je 2x meer eruit haalt met veel minder tijd en moeite.

🔹 Als je weet hoe je makkelijk kan verbinden met je kwalitatief hoge volgersgroep die bij jou een traject afnemen.

🔹 Dat je weet hoe je content kan schrijven en inzetten, zonder een gebrek aan inspiratie.

🔹 Een strategie hebt die niet voor een jaar werkt, maar een basis vormt voor de lange termijn, waardoor je bedrijf eenvoudig meegroeit.

De intensive coaching is voor jou als jij:

Zoekende bent naar een betrokken coach die jou een-op-een begeleid, zonder groepsprogramma’s en zelfstudieprogramma’s

Toe bent aan een transformatie binnen je bedrijf en wilt opschalen naar een volgend level

Je agenda wilt vullen met meer klanten en minder uren aan marketing

Nu een gemiddelde maandomzet van 3000 Euro draait.

Wilt ondernemen met plezier en moeiteloosheid.

Wilt leren hoe een high vibe  jouw marketing nog meer power kan geven.

Niet opnieuw het wiel wilt uitvinden qua techniek en tools.

strategiesessie

IN DE INTENSIVE COACHING GAAN WIJ…..

✔️ Elkaar heel goed leren kennen in een uitgebreide kick off call waarin al heel veel nieuwe ideeën op zijn plek gaan vallen.

✔️ Elke maand een coachingscall hebben en tussendoor kan je mij vragen waar je behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld: meekijken met posts voor je social media kanalen, een salespage, funnel, podcast etc.

✔️ Alles wat bij marketing komt kijken doornemen

✔️ Samen de diepte in met je aanbod, positionering, marketing en sales.

Als extra bonus krijg je 2 uur technische ondersteuning, en help ik je bij een oplossing als je ergens op vast loopt.

Ben je er klaar voor om door te pakken en spreekt dit je aan? Laten we er snel over verder praten.

Al enige tijd liep ik tegen mijn plafond aan. Ik wilde doorgroeien als OBM, had ook de kennis in huis maar afgeremd door mij eigen belemmerende overtuigingen om niet door te pakken.Door 6 maanden samen te werken met Eline hebben we een plan uit gezet voor mijn aanbod waarin ik keuzes kon maken, wat ik aan zou aan bieden (en wat niet).

De meeste groei zit in het concreet meedenken hoe ik met mijn klanten om kon gaan, soms zelfs heel concreet tot aan een vinkje in bijvoorbeeld Active Campaign. Het voxer contact was heel praktisch en hielp om door te pakken.

Het voelde heel prettig om die back-up te hebben en op een veilige en vertrouwende manier te kunnen sparren hoe ik marketingvraagstukken kon aanpakken. Dit gaf mij een gevoel van vertrouwen waardoor ik toch die stappen heb gezet die ik ‘alleen’ niet aandurfde. Op meerdere punten is mijn plafond doorbroken.

Ik ben de rol van VA uitgegroeid en heb mezelf beter weten te positioneren als OBM. Eline heeft een positieve energie wat motiveert tot actie.

Kristy Suurmeijer

Online Business Manager

Rust en resultaat. Dat is wat de samenwerking met Eline ons heeft gebracht.
Je kan wel van alles denken te willen en van plan zijn, maar ondertussen weet je net niet hoe het nou eigenlijk precies moet. E-mailmarketing, of een funnel bouwen die lekker loopt en goed stroomt, – daar komt veel meer bij kijken om het echt goed neer te zetten. Dus als ik zie wat er nu onder leiding van Eline staat, dan weet ik dat dit zonder haar niet was gelukt op dit niveau.

Liliane van Lier & Maarten Kleijne

SARV International

Waarom opschalen in je bedrijf nog niet is gelukt

Je hebt alles in huis om nog meer impact te maken, vanuit rust en vrijheid. Alleen mis je nog een sterke strategie die naadloos aansluit bij jou als persoon. 

Je bedrijf heeft lekkages die je zelf nog niet gevonden hebt. Waardoor je in een circel blijf ondernemen.  Je houdt jezelf onbewust tegen, je mindset en gedachtengangen zijn de sleutel die jouw vernieuwde strategie een groter vliegwiel gaan geven.

Ik wil je hier graag bij helpen en je invalshoeken laten zien waardoor je, door processen goed te automatiseren, eenvoudig kan gaan opschalen naar meer omzet, zonder dat je inlevert op je persoonlijke vrijheid. 

Laten we een vrijblijvend gesprek plannen waarin we bespreken hoe je dat zou kunnen aanpakken.

Samen kijken we naar waar je nu staat en waar je naartoe wilt groeien én wat ervoor nodig is om daar te komen. Zo kunnen we bepalen of het intensieve traject bij jou past en of ik de juiste coach ben die jou kan helpen.

Boek hieronder een vrijblijvend gesprek!

Het groeigesprek is voor ondernemers die:

✔️ Een omzet draaien van €30.000 per jaar.

✔️ Een nieuw aanbod wilen ontwikkelen of hun aanbod verder willen uitwerken

✔️ Toe zijn om flink op te schalen naar een dubbele omzet.

✔️ In de Leiderschapsrol durven stappen en vol enthousiasme verder willen groeien

Meest gestelde vragen

Voor wie is de 1 op 1 intensive coaching

De Intensive Coaching is voor enthousiaste coaches en therapeuten die door willen groeien met hun bedrijf en daarvoor een goede marketing strategie willen opzetten.
Zoekende zijn naar een persoonlijke marketing strategie waarin een goede balans zit tussen het geautomatiseerde stuk en het stuk waar je zelf de verbinding zoekt.
Bereid zijn te investeren in zichzelf en in hun bedrijf en open staan voor nieuwe invalshoeken.
Een omzet draaien van 30.000 Euro per jaar en willen doorgroeien naar het dubbele zonder een overvolle agenda.

Waar word ik bij de intensive coaching bij geholpen

✔️We richten ons voornamelijk op de marketing en strategie, hierbij komt het volgende aanbod:

✔️We gaan omzetplan maken en daar acties aan hangen

✔️We gaan een strategie uitrollen waarmee je een stuk passieve omzet opbouwt

✔️We zetten een eenvoudige strategie in voor je hoofd aanbod waardoor je snel een eerste klant hebt

✔️We gaan deepdiven in je persona/ ideale klant

✔️We gaan je aanbod bespreken, aanscherpen of herzien

✔️We gaan werken aan sales

✔️En alles wat er verder voorbij komt kan je mij voorleggen.

Hoe weet ik zeker dat mijn bedrijf echt gaat groeien?

We weten niets zeker in het leven en ik geef ook geen garanties. Wat ik je wel kan garanderen is dat ik met al mijn passie en kennis met jou aan de slag ga. Je kan in de reacties van mijn klanten lezen dat daar hele mooie resultaten uit voort zijn gekomen.

Ik ben net gestart en heb nog geen 30.000 Euro omzet, maar overweeg om in te stappen, kan dat?

Ja dat kan absoluut. De 30.000 Euro is een richtlijn. Het is zelfs een hele slimme zet om meteen met een business coach te gaan werken. Als jij klaar bent voor de investering ben je meer dan welkom en praat ik graag met je verder hoe we jouw bedrijf in een rap tempo van de grond kunnen krijgen

Wat kan ik verwachten van de contactmomenten?

We starten met een kickof call van 1,5 uur. 

Vervolgens hebben we 1 keer per maand een coachingscall van een uur.

Beide sessies gaan via de Zoom, ik neem het voor je op zodat je het ook terug kan kijken. Zodat je stap voor stap de waarde die ik je geef kan implementeren in je bedrijf

Naast de coachingcalls hebben we elke donderdag een contact moment via Voxer support. Dit gaat op basis van spraak berichten. 
Als je tegen vragen aanloopt kan je deze gedurende de week stellen ook via Voxer support en krijg je doorgaans binnen 24 uur een reactie van mij. 
Grotere vraagstukken zoals een review op een website pagina of een email funnel gaan via de mail en daar neem ik 2 tot 4 dagen de tijd voor om het te bestuderen en daar een reactie op te geven.
Wat is de investering?

Dit deel ik met je wanneer we elkaar spreken en ik denk dat dit traject goed bij je past. Ik vertel je dan alle ins en outs én de investering (die de meeste mensen overigens mee vinden vallen).