LINKEDIN VIPDAG

Leer in 1 dag hoe LinkedIn jou naar een (eerste) klant brengt. Door in 1 dag je profiel als een klantmagneet in te richten. En een strategie uit te rollen waar jij met volle enthousiasme zichtbaar wordt voor jouw doelgroep. 

Eerstvolgende Vipdag is op donderdag 9 februari 2023

Eline Landgraf

Hoe je wordt gevonden via LinkedIn

LinkedIn is een ontzettend fijn platform om in contact te komen met je doelgroep en je doelgroep met jou. Alleen doen we er veel te ingewikkeld over.

We leggen onszelf op dat we meerdere posts per week moeten schrijven en prachtige foto’s moeten hebben. Maar is dat nu echt de manier op klanten te krijgen?

Mijn resultaten en die van mijn klanten hebben laten zien dat het anders kan. Je met een goed inricht profiel veel makkelijker in contact komt met je doelgroep. LinkedIn heeft ontzettend veel functionaliteiten waar maar weinig gebruik van wordt gemaakt.

Als jij hier wel gebruik van maakt, val je op en word je geholpen door je profiel. Naast een volledig ingericht profiel is het natuurlijk ook van belang om een strategie uit te rollen die bij jou past.

En natuurlijk zal je ook iets van content nodig hebben om jezelf zichtbaar te maken. Hoe schrijf je nu een goede post en val je op in de massa? 

Je leert dit allemaal op de LinkedIn Vipdag en jij kan erbij zijn!

Eline heeft mij tijdens de LinkedIn VIPdag mee aan de hand genomen door de wondere wereld van LinkedIn. Niet alleen heeft ze me de praktische kant van het creëren van een profiel laten zien, ook heeft ze tips&tricks gedeeld om het bereik en de activatie van mijn profiel te vergroten. Wat ook erg prettig was, was dat we direct aan de slag gingen met het inrichten van mijn profiel (de te nemen stappen kreeg ik ook nog eens mee in een digitaal werkboek, erg handig) waardoor ik direct het resultaat zag van de Vipdag.

Minu Peters

Coach

 Ik worstelde al een tijdje met het goed en strak neerzetten van mijn LinkedIn profiel. Je kent dat misschien wel; er geen tijd voor nemen en ook niet helemaal precies weten wat en hoe je dat dan aanpakt.

Tijdens de VIPdag heeft Eline ons helemaal meegenomen in de vele mogelijkheden die LinkedIn biedt. Het  fijne was dat we tegelijkertijd ook heel praktisch aan de slag zijn gegaan.

Aan de hand van een handig werkboek en met de uitleg die Eline gaf heb ik mijn profiel direct helemaal kunnen bijwerken.  Ik heb veel van deze dag opgestoken en nieuwe inzichten gekregen, eigenlijk teveel om zo even op te noemen.

André Strijker

Coach, Stoeten en Partners

IN slechts 1 dag weet je exact hoe je LinkedIn kan gebruiken en heb je DE grootste stappen al gezet. 

PRAKTISCH

 • We starten gezamenlijk om 9 uur in het programma Zoom. We werken met een kleine groep ondernemers waardoor je de hele dag mijn persoonlijke aandacht krijgt.
 • Van 9 tm 10:30 lopen we samen door alle mogelijkheden van een LinkedIn profiel heen. En zetten we de belangrijkste instellingen optimaal.
 • Van 10:30 t/m 13:00 uur heb je de tijd om zelf verder te werken. Je ontvangt van mij een handboek waar je de besproken stappen terug kan lezen. Voor vragen ben ik bereikbaar via de App Telegram.
 • Om 13:00 uur treffen we weer in de Zoom
 • Van 13:00- 14:00 uur vertel ik je alles over contentstrategie en mijn strategische plan hoe ik LinkedIn gebruik.
 • Van 14:00 t/m 17:00 uur is er tijd om zelf verder te werken aan het uitbreiden van je contacten en het schrijven van een post.
 • Om 17:00 uur bespreken we de post en evalueren we de dag.

HET RESULTAAT

✔️ Na de Vipdag, is jouw LinkedIn profiel zo ingericht dat je beter gevonden wordt en binnen enkele dagen ga je dit ook terugzien op je dashboard.

✔️ Kan jouw doelgroep makkelijker met jou in contact komen.

✔️Weet je hoe je je doelgroep kan benaderen.

✔️ Schrijf je in een handomdraai een post op een manier die bij jou past.

✔️ Weet je hoe je verder kan bouwen aan een stabiel netwerk.

✔️  Is je LinkedIn profiel en strategie geïntegreerd met je huidige strategie en vice versa waardoor het elkaar versterkt in je totale marketing uitingen.

De Inschrijving voor donderdag 9 februari is open, ik heb 4 plekken. 

Schrijf je snel in. Vol=Vol

Investering = 179,- Euro.

We zijn tijdens de LinkedIn VIP-dag in een vogelvlucht door LinkedIn heen gegaan en dat was voldoende om alle ins & outs te weten te komen. Super fijn om een dag volledig gefocust aan m’n profiel te werken. Aan het einde van de dag beloond met een Zeer Deskundig ster op mijn dashboard :-). We hebben de volgende VIP-dag alweer ingepland. Eline legt alles super duidelijk uit en het scheelt zoveel tijd dat je je niet zelf overal in hoeft te verdiepen. Eén dag inplannen en de basis staat, I love it!

Kim van Dam

Business Coach

voor wie is deze Vipdag ?

 

 • Startende ondernemers die graag aan de slag willen met (meer) klanten en bijvoorbeeld nog geen website hebben maar wel een aanbod.
 • Ondernemers die overwhelmed zijn door Instagram en op een natuurlijke manier in contact willen komen met nieuwe potentiële klanten.
 • Als je vooral op een makkelijke en eenvoudige manier LinkedIn wil inzetten om je netwerk te laten groeien.
 • Als je nog weinig van LinkedIn af weet en geen tijd wil verliezen in het opzetten en uitproberen, maar alles in 1 keer goed wilt hebben staan.
 • Voor werkzoekenden die graag via hun LinkedIn profiel willen opvallen en in contact willen komen met recruiters.

    Eline is voor mij altijd de 'go-to-person' als het gaat om strategisch advies en praktische stappen. Ik vind LinkedIN een geweldig leuk platform en wist er theoretisch gezien al vrij veel van. Maar Eline helpt mij iedere keer opnieuw concrete stappen nemen. Zo vertelde ze me hoe ik het beste mijn doelgroep kon gaan benaderen. Ik volg, connect en reageer nu. Daar kwamen al snel leads uit voort. Dit is zo gaaf en empowering!

    Beatrice Boots

    Intuitief Coach

    VEEL GESTELDE VRAGEN

    Ik wil graag mee doen maar kan niet op de genoemde dag

    Ik organiseer geregeld een LinkedIn Vipdag. Stuur mij even een email op Eline@elinelandgraf.com dan laat ik je weten wanneer ik de volgende Vipdag in gedachten heb.

    Ik ben geen ondernemer kan ik dan ook mee doen?

    Ik geef trainingen voor ondernemers en niet ondernemers op het vlak van LinkedIn. Je kan zeker meedoen. Als je voor jezelf helder voor ogen hebt wat jouw doel is met LinkedIn kan ik je daar gericht mee helpen gedurende de dag en je ook voorbeelden geven van de mogelijkheden. 

    Hoeveel tijd kost LinkedIn mij na de Vipdag ?

    Aan het einde van de Vipdag staat je profiel zo goed ingericht dat je daar profeit van hebt. Je wordt makkelijker gevonden en voor je profiel bezoekers is het 1 in oogopslag duidelijk wie jij bent en en wat je doet. Je kan naderhand zo veel of zo weinig tijd als je wil in LinkedIn steken. Met de strategie die ik je leer kan je met 3 dagen per week rond een half uur werk flink je netwerk vergroten en met potentiele klanten in gesprek komen. Het is natuurlijk van je persoonlijke doelen afhankelijk hoeveel tijd je erin stopt. 

    Eline Landgraf

    IK BEN ELINE, BUSINESS COACH VOOR COACHES & KENNISONDERNEMERS

    Ik ben mijn online bedrijf gestart toen mijn man de mogelijkheid kreeg om in het buitenland te werken. Ik werd enthousiast van het idee om in een ander land te wonen, maar voelde ook een enorme weerstand om met hem mee te reizen zonder dat ik mezelf fatsoenlijk financieel zou kunnen redden.

    Ik startte als VA en al snel had ik een flinke portefeuille aan klanten. Het fascineerde mij hoe snel ondernemers groeiden en hoe elke ondernemer een eigen strategie inzette waarin veel geautomatiseerd werd.

    Ik wilde alles weten van marketingstrategieën, de mogelijkheden ervan en vooral: welke strategie welk resultaat oplevert.

    Zo verdiepte ik me voor een klant in LinkedIn en zag daar gigantische resultaten uit voort komen. Ik werd steeds enthousiaster over dit platform en volgde training na training.

    Ik ontwikkelde mijn eigen strategie waarmee ik eenvoudig in contact kwam met andere ondernemers waar mooie samenwerkingen uit ontstonden. In 2020 besloot ik de Vipdag te starten om mijn kennis effectief te kunnen doelen.  Omdat ik niet alleen met linkedIn bezig wil zijn geef ik de Vipdag slechts een paar keer per jaar. 

    In de samenwerkingen met mijn klanten zijn ondernemers gegroeid van 100k richting de 1 miljoen. En onlangs heb ik een strategie uitgerold met een 30-50 % conversie op een online training. 

    Met mijn passie voor analyseren, heb ik een heel goed overzicht met welke strategie je waar kan komen. Het is bij mij nooit een ‘one size fits all’ en die ondernemers haal ik er ook zo uit. Je voelt dat het een gekopieerde strategie is en daar waak ik voor bij mijn klanten.

    Als VA zat ik al snel tegen mijn omzetplafond aan, waarna ik opschaalde als OBM. Inmiddels haal ik de meeste voldoening en waanzinnige resultaten uit het coachen en het begeleiden van mijn coachés.

    Ik heb ook zelf een bedrijf gebouwd waarin ik eindeloos kan opschalen met een moeiteloze strategie. Ook voor mij is persoonlijke vrijheid ontzettend belangrijk als moeder van een 4-jarige zoon en als partner van een man met een internationale baan.