Geen of Weinig Klanten uit je online Marketing Strategie?

Geen of weinig klanten uit je online marketing strategie? 

In een Strategie Sessie van een uur ga ik samen met je zitten en lossen we de knelpunten op. 

Als ondernemer ben je een strategie ingeslagen waarvan je veel meer van had verwacht. Je hebt de marketing funnel waar je veel online ondernemers over hoort. Verschijnt op social media, maar de stroom aan aankopen blijft uit.

Het voelt alsof iedereen de code heeft gekraakt behalve jij. 

Het minst onhandige om te doen is alles in 1 keer omgooien. Vaak is het even draaien aan bepaalde knoppen en iets van de content herschrijven. Hier heb je echter wat specialisatie voor nodig. 

Als online marketing strateeg wijs ik je hierin de weg lossen we samen de knelpunten op. 

In mijn strategiesessie duiken we samen in jouw bedrijf en help je ik je in een korte tijd verder met nieuwe strategische stappen en geef ik je tools mee waardoor je het ook meteen kan implementeren. 

De strategiesessie is ongeveer een uur doen we online via het programma zoom.

Via de knop ga je direct naar mijn agenda en kan je een datum prikken. Na het boeken ontvang je de factuur. 

Na 2 jaar ondernemen stond ik op een kruispunt en wist ik niet of ik linksaf of rechtsaf moest gaan. In het anderhalf durende gesprek met Eline heeft ze me veel tips gegeven. Ze had zich van tevoren goed voorbereid zodat ik persoonlijk advies kreeg voor mijn bedrijf. Maar ook de inzichten om weer even terug naar de kern, de praktische handvaten en haar ervaring zorgden er voor dat ik 3 pagina’s van mijn kladblok gevuld heb met actiepunten.

Jolanda Beverwijk

Coach, JBK Coaching