Met zijn tweeën reuzenstappen zetten in je online bedrijf?

Met zijn tweeën reuzenstappen zetten in je online bedrijf?

Heb jij nog niet de gewenste resultaten of werk je een nieuw stuk van je bedrijf uit waar je niet tot de kern komt? Heb je het gevoel dat je kansen laat liggen en is de flow eruit?

Het ondernemerschap kan soms wat zwaar aanvoelen doordat je het gevoel hebt dat je alle stappen alleen aan het zetten bent. En daardoor neem je misschien ook wel genoegen met hoe het nu gaat.

Uiteindelijk heb je je online programma natuurlijk niet gemaakt om het leuk op je website te hebben staan. Je wilt simpelweg gewoon klanten. Is het niet tijd voor een extra paar ogen? En even samen met een doorgewinterde ondernemer alles even rustig bekijken? Ik merk dat mijn gesprekken met mijn vaste klanten zo veel oplevert dat ik ook voor niet vaste klanten losse strategie sessies aanbied.

In mijn strategiesessie duiken we samen in jouw bedrijf en help je ik je in een korte tijd verder met nieuwe strategische stappen en geef ik je tools mee waardoor je het ook meteen kan implementeren.  Je krijgt gegarandeerd 3 nieuwe inzichten.

De strategiesessie is ongeveer een uur doen we online via het programma zoom.

Na het boeken van een sessie ontvang je een bevestiging en de factuur en vervolgens een email met een link naar mijn agenda voor het inplannen van het gesprek

Je krijgt gegarandeerd 3 nieuwe inzichten

Na 2 jaar ondernemen stond ik op een kruispunt en wist ik niet of ik linksaf of rechtsaf moest gaan. In het anderhalf durende gesprek met Eline heeft ze me veel tips gegeven. Ze had zich van tevoren goed voorbereid zodat ik persoonlijk advies kreeg voor mijn bedrijf. Maar ook de inzichten om weer even terug naar de kern, de praktische handvaten en haar ervaring zorgden er voor dat ik 3 pagina’s van mijn kladblok gevuld heb met actiepunten.

Jolanda Beverwijk

Coach, JBK Coaching