Een vliegende start maken met je online bedrijf?

Ik neem je helemaal aan de hand mee en leer je hoe je de beste marketing strategie in kan zetten voor jouw online bedrijf. De gloednieuwe online training komt in maart 2022 online inclusief live Q&A en hotseat coaching als bonus.

Mijn grootste misser in het ondernemerschap was dat ik eerst al mijn geld in een website heb gestoken en niet in kennis.

 

En met kennis bedoel ik vooral de kennis van hoe je het beste een online bedrijf op kan zetten en hoe belangrijk een persoonlijke marketingstrategie is. Kennis die je krijgt van bijvoorbeeld een businesscoach.

 

Dit heeft mij uiteindelijk meer geld en vooral energie heeft gekost dan wat nodig was.

 

Dit is de reden dat ik momenteel mijn tanden zet in het ontwikkelen van een onlinetraining met persoonlijke begeleiding. 

Het ondernemerschap bestaat grotendeels uit marketing. Het is dus essentieel dat je hier voldoende aandacht aan besteed en zeker bij de opstart. Als de fundering goed staat kan je laag voor laag verder bouwen. 

In de  training leer ik je hoe je die fundering van je marketing kan opbouwen en laat ik je zien hoe je een marketingstrategie kan inzetten die aansluit bij jou als persoon en bij jouw visie in het ondernemerschap.

Als je in je marketing uitingen niet dicht bij jezelf blijft of anders gezegd iets overneemt wat een ander voor jou bedacht heeft, kan je heel makkelijk de plank misslaan en werkt je marketingstrategie tegen je.

 

Dit is niet wat je wil. Ik leer je in mijn onlinetraining hoe je de beste keuzes maakt in de strategie die je uitzet en wat er ook allemaal mogelijk is.

In de online training laat ik je de snelste route naar klanten zien en de stappen die je kan zetten bij het zorgvuldig neer zetten van een online bedrijf maar zonder dat je uren aan de tekentafel blijft zitten en dus snel met klanten van start kan.

 Wil jij op een makkelijke manier werk maken van een toestroom aan klanten met een persoonlijke en deels geautomatiseerde marketingstrategie?

 

Wil jij niet meer afhankelijk zijn van gratis podcasts en E-book’s en al je informatie her en der bij elkaar rapen?

 

Wil jij succesformules leren die ik heb gebruikt bij mijn klanten en ook leren hoe je deze praktisch en technisch voor je eigen bedrijf implementeert?

 

Lees dan nog even verder….

 

Eline Landgraf

In de online training kan je zelf aan de slag en kan je al jouw vragen stellen in een live Q&A. De training bestaat uit praktische modules waarmee je meteen zelf stappen kan gaan zetten.

Als bonus krijgen de deelnemers die voor 1 maart besluiten in te stappen 3 sessies hotseat coaching erbij.  Waarin je persoonlijke tijd van mij krijgt en we dieper op een vraagstuk in kunnen gaan.

Extra leuk dus om er vanaf dag 1 bij te zijn zodat je hier optimaal gebruik van kan maken.

In maart 2022 kan je van start!

Na de training heb je een degelijk plan voor je marketing strategie en afhankelijk van je eigen inspanning grotendeels uitgevoerd en geïmplementeerd.

Weet je exact welke vervolg stappen je kan zetten om je omzetdoelen te kunnen behalen. 

Schrijf je in voor de interesse lijst om als eerste over de training te horen en maak kans op een 1 op 1 coaching sessie die ik verloot onder de deelnemers op de wachtlijst.

SCHRIJF JE IN VOOR DE InteresseLIJST EN MAAK KANS OP EEN UUR 1 OP 1 COACHING

Wat komt er aan bod in de online training

✔️ Voor wie maak je een aanbod

✔️ Opbouw van je aanbod

✔️ De do’s  & Don’ts van marketing

✔️ Hoe bouw je eenvoudig een website die voor je werkt

✔️ De mogelijkheden van email marketing

✔️ Hoe zet je een inhoudelijk sterke funnel neer

✔️ Hoe werkt Active Campaign

✔️ Het inzetten van een webinar

✔️ Het inzetten van een podcast

✔️ De mogelijkheden van social media

✔️ En vooral hoe kies je jouw marketing strategie en maak je er een systeem van die je tijd en klanten oplevert.

IK BEN ELINE, BUSINESS COACH VOOR COACHES & THERAPEUTEN

Ik ben mijn online bedrijf gestart toen mijn man de mogelijkheid kreeg om in het buitenland te werken. Ik werd enthousiast van het idee om in een ander land te wonen, maar  voelde ook een enorme weerstand om met hem mee te reizen zonder dat ik mezelf fatsoenlijk financieel zou kunnen redden.

Ik startte als VA en al snel had ik een flinke portefeuille aan klanten.  De techniek sprak mij aan maar mijn hart ging sneller kloppen van de marketing strategie. Ik heb ondernemers zien groeien van dertig naar honderdduizend Euro en ook van honderdduizend Euro richting een miljoen.

Naast de techniek kreeg ik steeds meer vraag naar advies in de marketing en sales en omdat ik hand’s on was als VA kon ik ontzettend veel uitproberen.

Met mijn passie voor analyseren, kon ik al snel zien met welke strategie je welke resultaten kon behalen. Ik liet mezelf keer op keer coachen, luisterde oneindig veel podcasts en begaf mezelf in de speeltuin van ondernemersland.

Ik groeide uit de rol van VA en ging door als online businessmanager. Van het stuk coaching en advies ging mijn hart nog sneller kloppen en heb ik nu mijn trajecten omgezet in coachingstrajecten waar ik met mijn klanten de diepte in kan gaan en grote transformatie ingang kan zetten.

Bij mijn coaching krijg je altijd een stukje technische support. Omdat ik zelf heb ervaren hoe frustrerend het uitzoeken van nieuwe tools kan zijn.

Werken met Eline is als een energieke wervelwind. Ze houdt je op stoom, is scherp, altijd creatief, positief en ziet overal kansen. Van de kleinste aanpassingen en verbeteringen maakt ze de grootste successen. Ik heb mijn conversie echt zien groeien sinds ik gestructureerd met Eline werk aan mijn lanceringen.

Martine de Troije

Coach, Sparkle Training en Coaching

Eline heeft mij enorm geholpen om Active Campaign onder de knie te krijgen van de marketing strategie tot aan het implementeren. Met als resultaat een succesvolle weggever die goed gedownload werd met een goed opvolging naar klanten.

Jitty Koopmans

Eigenaar, Stuij De Businessmanager

Samenwerken met Eline heeft ervoor gezorgd dat ik in een hele korte periode mijn online bedrijf heb gelanceerd, helemaal op een manier die bij mij past. Dat resulteerde ook direct in nieuwe klanten. En ook dat ik als ondernemer de talloze mogelijkheden van online werken ben gaan inzien en waarderen.

Hilde van Schijndel

Coach