start je bedrijf met een ijzersterke marketing-strategie

De mogelijkheden aan marketing zijn gigantisch. Waar begin je en hoe bouw je een stevig online bedrijf op? Waarbij marketing de draaiende motor is voor je omzet en waarmee je eindeloos kan opschalen.

In het Groei Online Begeleidingstraject leer ik jou in 3 maanden tijd  jouw eigen strategie zo op te bouwen dat je makkelijker klanten aantrekt, meer impact maakt en met enthousiasme je bedrijf kan laten groeien.

 

strategiesessie

start je bedrijf met een ijzersterke marketing-strategie

De mogelijkheden aan marketing zijn gigantisch. Waar begin je en hoe bouw je een stevig online bedrijf op. Waarbij marketing de draaiende motor is voor je omzet en waarmee je eindeloos kan opschalen.

In het Groei Online Begeleidingstraject leer ik jou in 4 maanden tijd  jouw eigen strategie zo op te bouwen dat je makkelijker klanten aantrekt, meer impact maakt en met enthousiasme je bedrijf kan laten groeien.

strategiesessie

JE BENT NOG IN DE STARTENDE FASE VAN HET ONDERNEMERSSCHAP WAAR BEGIN JE?

Een veel gestelde vraag die voorbij komt bij ondernemers.

Er zijn zo gigantish veel mogelijkheden en het duizelt je al als je de termen hoort als funnels, email marketing, webinars, social media algoritmes enzovoort.

Je voelt de twijfel bij je aanbod, is dit wel het juiste? Zijn mijn prijzen niet te hoog of wellicht wel te laag?

Je bent een uitstekende coach maar hoe zit het met de kennis over ondernemen?

Als je gaat ondernemen heb je de kennis nodig over marketing en sales. 

Hoe bouw je een bedrijf op waarin je niet je persoonlijke vrijheid verliest? Of wellicht wil je je bedrijf nog opstarten naast je huidige baan. Waar richt je je dan als eerste op, zodat je efficiënt naar je eerste klant toewerkt.

Je vraagt je wellicht ook af hoe jij je aanbod samenstelt en hoe je dit vervolgens kan verkopen.

Of wellicht heb je al een aanbod en verkoopt het niet.

Dit is exact waar ik je mee kan helpen in mijn Groei Online Begeleidingstraject. Hierin gaan we terug naar de tekentafel en gaan we bouwen aan een ijzersterke fundering.

Alle onderdelen van marketing komen aanbod. Bij mij leer je geen one size fits all strategie maar neem ik je mee hoe jij op een authentieke manier je eigen marketing strategie kan vormgeven.

Wat ben ik blij met het Groei Online Begeleidingstraject dat ik bij jou heb mogen volgen!

De basis staat nu zo goed als helemaal en heb maandag weer een gesprek met een nieuwe klant! Echt, het is zo relaxed om op deze manier te werken. 

Voordat ik mijn producten online aan kon bieden miste ik vooral de structuur en een gericht stappenplan om mijn online business op te kunnen zetten. Ik zat boordevol ideeën maar door de vele losse eindjes wist ik niet waar ik moest beginnen. Daarbij voelde ik enig verzet om harde marketing in te zetten; van die pusherige berichten waar je aan alles voelt dat er verkocht moet worden.

Eline liet me zien dat wanneer je marketing inzet dat bij jou past, en vanuit verbinding je doelgroep benaderd, je op een natuurlijke manier de juiste klanten aantrekt. En het allerbelangrijkste: waardoor je het volhoudt! Niets werkt zo benauwend als druk voelen omdat je e-mails, posts of blogs eruit geperst moeten worden. Eline heeft me laten ontdekken dat je op een ontspannen manier een leuke business kunt runnen.

Het online traject van Eline heeft me vanaf het eerste moment geholpen om overzicht te krijgen en alle facetten van online marketing goed in te richten. Daarbij heeft de persoonlijke coaching van Eline me geleerd dat je soms het beste gewoon kunt ’doen’, en dat de laatste stukjes daardoor vanzelf op hun plek vallen.

Het resultaat is dat ik op een ontspannen manier mijn online business run en elke keer vanuit een goede basis weer nieuwe stappen kan zetten. Inmiddels heb ik mijn eerste klant al binnen, en ben ik ontzettend blij dat ik Eline heb leren kennen. Haar betrokkenheid helpt enorm geholpen bij het ontwikkelen van mijn strategie en producten, omdat ze met haar vele ervaring en oog voor detail mij de juiste richting instuurde.

Annette Muller

Burnout coach, Overspanning Burnout

Samenwerken met Eline heeft ervoor gezorgd dat ik in een hele korte periode mijn online bedrijf heb gelanceerd, helemaal op een manier die bij mij past. Dat resulteerde ook direct in nieuwe klanten. En ook dat ik als ondernemer de talloze mogelijkheden van online werken ben gaan inzien en waarderen.

Hilde van Schijndel

Coach

MIJN GROOTSTE MISSER IN HET ONDERNEMERSCHAP WAS DAT IK EERST AL MIJN GELD IN EEN WEBSITE HEB GESTOKEN EN NIET IN KENNIS.

En met kennis bedoel ik vooral de kennis van hoe je het beste een online bedrijf op kan zetten en hoe belangrijk een persoonlijke marketingstrategie is. Kennis die je krijgt van bijvoorbeeld een businesscoach.

Dit heeft mij uiteindelijk meer geld en vooral energie heeft gekost dan wat nodig was.

Dit is de reden dat ik deze online training heb ontwikkeld. Het ondernemerschap bestaat grotendeels uit marketing. Het is dus essentieel dat je hier voldoende aandacht aan besteed en zeker bij de opstart. Als de fundering goed staat kan je laag voor laag verder bouwen.

In het begeleidingstraject leer ik je hoe je die fundering van je marketing kan opbouwen en laat ik je zien hoe je een marketingstrategie kan inzetten die aansluit bij jou als persoon en bij jouw visie in het ondernemerschap.

Het hoeft niet lang te duren voordat je je eerste klanten kan verwelkomen en je klanten stroom opgang komt.

In de samenwerking met mij laat ik je de snelste route naar klanten zien en de stappen die je kan zetten bij het zorgvuldig neer zetten van een online bedrijf maar zonder dat je uren aan de tekentafel blijft zitten.

Wil jij niet meer afhankelijk zijn van gratis podcasts en E-book’s en al je informatie her en der bij elkaar rapen?

 

Eline Landgraf

IK BEN ELINE, BUSINESS COACH VOOR COACHES & KENNISONDERNEMERS

Ik ben mijn online bedrijf gestart toen mijn man de mogelijkheid kreeg om in het buitenland te werken. Ik werd enthousiast van het idee om in een ander land te wonen, maar voelde ook een enorme weerstand om met hem mee te reizen zonder dat ik mezelf fatsoenlijk financieel zou kunnen redden.

Ik startte als VA en al snel had ik een flinke portefeuille aan klanten. Het fascineerde mij hoe snel ondernemers groeiden en hoe elke ondernemer een eigen strategie inzette waarin veel geautomatiseerd werd.

Ik wilde alles weten van marketingstrategieën, de mogelijkheden ervan en vooral: welke strategie welk resultaat oplevert.

In de samenwerkingen met mijn klanten zijn ondernemers gegroeid van 100k richting de 1 miljoen. En onlangs heb ik een strategie uitgerold met een 30-50 % conversie op een online training. 

Met mijn passie voor analyseren, heb ik een heel goed overzicht met welke strategie je waar kan komen. Het is bij mij nooit een ‘one size fits all’ en die ondernemers haal ik er ook zo uit. Je voelt dat het een gekopieerde strategie is en daar waak ik voor bij mijn klanten.

Als VA zat ik al snel tegen mijn omzetplafond aan, waarna ik opschaalde als OBM. Inmiddels haal ik de meeste voldoening en waanzinnige resultaten uit het coachen en het begeleiden van mijn coachés.

Ik heb ook zelf een bedrijf gebouwd waarin ik eindeloos kan opschalen met een moeiteloze strategie. Ook voor mij is persoonlijke vrijheid ontzettend belangrijk als moeder van een 4-jarige zoon en als partner van een man met een internationale baan.

In dit traject gaan we aan de slag met:

✔️ Het in kaart brengen van de mogelijkheden van marketing:  Ik leer mijn klanten zelf te kiezen voor de juiste marketing strategie, het laatste wat je wilt is iets overnemen want een ander doet, in deze training kan je een strategie uitrollen die bij jou als ondernemer en persoon past. Je leert diverse strategieën voor je social media kanalen maar ook voor e-mail marketing, podcasten, webinars. Ik leer je ook hoe je een converterende website opzet.

✔️ Het onderzoeken wie jouw ideale klant is: Wie spreek jij aan in je bedrijf en wie kan jij het beste helpen. Dit is een belangrijk stuk onderzoek in je bedrijf. Als je dit niet goed helder hebt bereik je je doelgroep niet en kan het ondernemen stroperig gaan voelen. 

✔️ Een ijzersterk aanbod uitwerken: Wat bied je nu aan? En in welke vorm? En welke mogelijkheden komen daar bij kijken. Welke prijs hang je aan je aanbod. En hoe bouw je een aanbod logisch op zodat je niet eindeloos met leads bezig hoeft te zijn. 

✔️ De praktische stappen volgen om jouw marketing strategie uit te rollen: Ik kan je van alles vertellen, maar het doen en het implementeren is stap twee. Ik geef je de practische stappen en neem je in een video helemaal aan de hand mee door bijvoorbeeld Active Campaign wat je kan gebruiken voor e-mail marketing. 

✔️ Het uitzetten van een omzetdoel en daar een plan voor maken: Veel ondernemers willen van alles, maar uiteindelijk blijven resultaten achter, ik werk zelf met omzetdoelen en heb daar een plan voor hoe ik heel praktisch naar die doelen toe kom. Dit is allemaal geen hogere wiskunde, maar wel iets om je bewust van te zijn en ook met een systeem te werken. We zijn niet gaan ondernemen om ons 40 uur per week een slag in de rondte te werken. Vrijheid staat bij mij voorop. 

 

Hoe zou dit voor je zijn?

🔹  Toewerken naar een stabiele omzet per maand. 

🔹 Je marketing en ook je backoffice zo inrichten dat je tijd wint door automatisering.

🔹 Je een aanbod hebt wat aansluit bij jouw kernwaarden en je daardoor ook makkelijk klanten aantrekt.

🔹 Op je eigen tempo de modules doorlopen en je vragen kunnen stellen aan mij en beslissingen tegen mij aan te houden.

🔹 Dat je weet hoe je content kan schrijven en inzetten, zonder een gebrek aan inspiratie.

🔹 Een strategie hebt die niet voor een jaar werkt, maar een basis vormt voor de lange termijn, waardoor je bedrijf eenvoudig meegroeit.

DE INHOUD VAN HET GROEI ONLINE BEGELEIDINGSTRAJECT

In dit traject help ik jou in 4 maanden een ijzersterke marketing strategie uit te rollen waarmee je eenvoudig je eerste klanten kan verwelkomen en toewerkt naar je eerste omzetdoel.

Ik leer je te reflecteren en analyseren zodat je weet wat je aan het doen bent en wat je kan doen om nog meer resultaten te boeken. Ik neem je mee van begin tot het eind. Het traject is zo ingericht dat je na die drie maanden je marketing van je online bedrijf hebt staan.

8 online modules en meer dan 30 lessen

In de modules en lessen ga je van alles leren over het ontwikkelen van een aanbod en voor wie je het aanbod maakt. Je leert doelen stellen en daar een juiste strategie bij te pakken.

Je leert hoe je via social media al snel klanten kan krijgen door het inrichten van bijvoorbeeld je LinkedIn account en het toepassen van een eenvoudige strategie.

Hoe richt je een website in die je klanten opleveren, hoe schrijf je de teksten en hoe zet je je website in als thuis basis voor je bedrijf.

We gaan de diepte in bij e-mail marketing, webinars en podcasts.Ik geef je al mijn kennis die ik door de jaren heb opgedaan bij tientallen klanten waar ik jaar in jaar uit intensief mee heb samen gewerkt. En natuurlijk ontvang je ook mijn best practisces uit mijn eigen bedrijf.

Je hebt een jaar toegang tot de modules.

2 keer per maand live Q&A

In deze call via zoom kan je al je vragen beantwoordt krijgen. Ook hoor je de vragen van de andere deelnemers waar je ook weer van kan leren. Ik neem voor elke vraag de tijd om hier goed in te duiken en je verder opweg te helpen.

De Q&A’s worden opgenomen en kan je later nog eens terugkijken.

Gratis Coach call van een uur

Tijdens het proces van ondernemen ga je tegen vraagstukken aanlopen, waar je hulp bij nodig hebt. In een coach call van een uur help ik je verder.

Dit kunnen praktische vragen zijn of iets waar je in jouw bedrijf tegen aanloopt en lastig vindt. Hoe neem je de volgende stap, welke overtuiging wil je vanaf. In deze sessie coach ik je er doorheen. Je mag de sessie inzetten wanneer je er beheofte aan hebt. De sessie is 6 maanden geldig.

Eline heeft mij kennis laten maken in de wondere wereld van LinkedIn. Niet alleen heeft ze me de praktische kant van het creëren van een profiel laten zien, ook heeft ze tips&tricks gedeeld om het bereik en de activatie van mijn profiel te vergroten

Minu Peters

Coach

Eline heeft mij enorm geholpen om ActiveCampaign onder de knie te krijgen. Ze heeft me op een gestructureerde manier alle ins en out van ActiveCampaign laten zien, maar ze heeft me ook on the job advies gegeven.

Jitty Koopmans

Business manager

De modules

Dit zijn de 8 modules waar je de komende vier maanden mee kan werken. In deze modules vindt je bepaalde stappen uitgelegd in audio of video en helpen de werkboeken erbij om de praktische stappen uit te voeren of voor stukken onderzoek.

je houdt een jaar lang toegang tot de modules. elke module bestaat uit verschillende lessen. Je kan hier op je eigen tempo doorheen. Je kan door alle basis heenlopen en bepaalde stappen direct oppakken en stappen zoals lange termijn marketing kan je ook prima later oppakken. Je kan er een jaar lang voor uittrekken.

Module 1

Hoe ziet je aanbod eruit en voor wie

Het neerzetten van je aanbod heeft ook een stuk zelf onderzoek nodig, wie ben jij, wat zijn jouw USP’s, jouw kenwaarden. Door dit helder te hebben kan je veel makkelijker een aanbod maken waar jij in gelooft en waar jij jouw klanten het beste bij kan helpen.

Wie zijn nu je klanten en waar bevinden zij zich?  Hoe richt jij je content zo in dat zij weten dat ze bij jou moeten zijn. Dit is ook een stuk onderzoek waar we diep op in gaan omdat hier een groot stuk van je basis ligt.

Module 3

Bouw een converterende website

Je website is je basis, waar je vanuit al je kanalen naar toe kan verwijzen. Soms zijn websites niet meer dan een visite kaartje echter wil ik dat je website jou klanten gaat opleveren.

Ik leer je daarom een  goede structuur voor de opbouw. ( Uit welke elementen bestaat je website) Ik neem je ook mee in een stuk basis SEO zodat je website goed gevonden kan worden.

Module 5

E-mail marketing en de mogelijkheden

E-mail marketing kan je veel werk uit handen nemen en een ontzettend goede ondersteunende factor zijn in je marketing strategie.

Ook voor een stuk automatisering binnen je bedrijf kan je e-mail marketing inzetten. Het heeft dan wat minder met marketing te maken, maar met pure tijdwinst om bepaalde processen te vereenvoudigen en te automatiseren.

Denk maar aan een email die je krijgt als je een bepaalde product of dienst hebt gekocht.

Ik leer je inhoudelijk een funnel op te zetten en ook hoe je heel praktisch Active Campaign/Mailblue inricht. In een masterclass kan je alle instellingen en stappen doorlopen.

Module 7

De Kracht van video en webinars

Video is een ontzettend krachtige marketingtool, als ondernemer kan dit je marketing enorm versterken. Dit kan door middel van een vlog op Youtube of door middel van video in reels en in je stories. Maar ook het inzetten van een webinar kan je helpen je bereik te vergroten en de verbinding te leggen met je potentieel klant,

Module 2

Vind je eerste klant

Als module 2 is dit wellicht al een hele snelle stap. Echter met je aanbod en het onderzoek naar je ideale klant leer ik je een eenvoudige strategie waarmee je al snel een eerste klant kan vinden. In deze module laat ik je zien hoe je met je gratis kanalen zoals LinkedIn, Facebook en Instagram al een heel eind kan komen. In praktische werkboeken kan je stap voor stap je profielen optimaliseren en maken we de eerste stap naar een goede post.

Module 4

Zet een omzet doel

Na de eerste 3 modules krijgt je bedrijf richting en dit kan je gaan uitwerken tot een omzetdoel. Waar wil je naar toe, wat is haalbaar met jouw aanbod en tijd? Welke inspanning en stappen zijn er nodig en hoe werk je efficient.

In je strategie kan je bijvoorbeeld gebruik maken van tijdelijke omzet pieken. Ik vertel je in deze module hoe je dit kan doen.

En ook hoe je jezelf accountable houdt op je omzetdoel.

Module 6

Een plan voor je lange termijn marketing

In module 2 start je met de korte termijn marketing, dit werkt het beste om op korte termijn klanten te krijgen. Daarentegen is die marketing ook van hele korte duur.

Het is belangrijk om een brug te slaan tussen korte en lange termijn marketing. In module 6 laat ik je zien welke opties er zijn en wat dit kan opleveren voor je bedrijf

Module 8

Hoe zet je je Marketing om tot Sales

Zonder marketing geen sales, en zonder sales geen klanten. Je zal je aanbod moeten doen. Hoe pak je dit aan met je gekozen marketing strategie. Dit kom je allemaal te weten in module 8.

Inclusief een voorbeeld script van hoe je je sales in een gesprek kan inzetten incl. de opvolging.

De modules

Dit zijn de 8 modules waar je de komende vier maanden mee kan werken. In deze modules vindt je bepaalde stappen uitgelegd in audio of video en helpen de werkboeken erbij om de praktische stappen uit te voeren of voor stukken onderzoek.

je houdt een jaar lang toegang tot de modules. elke module bestaat uit verschillende lessen. Je kan hier op je eigen tempo doorheen. Je kan door alle basis heenlopen en bepaalde stappen direct oppakken en stappen zoals lange termijn marketing kan je ook prima later oppakken. Je kan er een jaar lang voor uittrekken.

Module 1

Hoe ziet je aanbod eruit en voor wie

Het neerzetten van je aanbod heeft ook een stuk zelf onderzoek nodig, wie ben jij, wat zijn jouw USP’s, jouw kenwaarden. Door dit helder te hebben kan je veel makkelijker een aanbod maken waar jij in gelooft en waar jij jouw klanten het beste bij kan helpen.

Wie zijn nu je klanten en waar bevinden zij zich?  Hoe richt jij je content zo in dat zij weten dat ze bij jou moeten zijn. Dit is ook een stuk onderzoek waar we diep op in gaan omdat hier een groot stuk van je basis ligt.

Module 2

Vind je eerste klant

Als module 2 is dit wellicht al een hele snelle stap. Echter met je aanbod en het onderzoek naar je ideale klant leer ik je een eenvoudige strategie waarmee je al snel een eerste klant kan vinden. In deze module laat ik je zien hoe je met je gratis kanalen zoals LinkedIn, Facebook en Instagram al een heel eind kan komen. In praktische werkboeken kan je stap voor stap je profielen optimaliseren en maken we de eerste stap naar een goede post.

Module 3

Bouw een converterende website

Je website is je basis, waar je vanuit al je kanalen naar toe kan verwijzen. Soms zijn websites niet meer dan een visite kaartje echter wil ik dat je website jou klanten gaat opleveren.

Ik leer je daarom een  goede structuur voor de opbouw. ( Uit welke elementen bestaat je website) Ik neem je ook mee in een stuk basis SEO zodat je website goed gevonden kan worden.

Module 4

Zet een omzet doel

Na de eerste 3 modules krijgt je bedrijf richting en dit kan je gaan uitwerken tot een omzetdoel. Waar wil je naar toe, wat is haalbaar met jouw aanbod en tijd? Welke inspanning en stappen zijn er nodig en hoe werk je efficient.

In je strategie kan je bijvoorbeeld gebruik maken van tijdelijke omzet pieken. Ik vertel je in deze module hoe je dit kan doen.

En ook hoe je jezelf accountable houdt op je omzetdoel.

Module 5

E-mail marketing en de mogelijkheden

E-mail marketing kan je veel werk uit handen nemen en een ontzettend goede ondersteunende factor zijn in je marketing strategie.

Ook voor een stuk automatisering binnen je bedrijf kan je e-mail marketing inzetten. Het heeft dan wat minder met marketing te maken, maar met pure tijdwinst om bepaalde processen te vereenvoudigen en te automatiseren.

Denk maar aan een email die je krijgt als je een bepaalde product of dienst hebt gekocht.

Ik leer je inhoudelijk een funnel op te zetten en ook hoe je heel praktisch Active Campaign/Mailblue inricht. In een masterclass kan je alle instellingen en stappen doorlopen.

Module 6

Een plan voor je lange termijn marketing

In module 2 start je met de korte termijn marketing, dit werkt het beste om op korte termijn klanten te krijgen. Daarentegen is die marketing ook van hele korte duur.

Het is belangrijk om een brug te slaan tussen korte en lange termijn marketing. In module 6 laat ik je zien welke opties er zijn en wat dit kan opleveren voor je bedrijf

Module 7

De Kracht van video en webinars

Video is een ontzettend krachtige marketingtool, als ondernemer kan dit je marketing enorm versterken. Dit kan door middel van een vlog op Youtube of door middel van video in reels en in je stories. Maar ook het inzetten van een webinar kan je helpen je bereik te vergroten en de verbinding te leggen met je potentieel klant,

Module 8

Hoe zet je je Marketing om tot Sales

Zonder marketing geen sales, en zonder sales geen klanten. Je zal je aanbod moeten doen. Hoe pak je dit aan met je gekozen marketing strategie. Dit kom je allemaal te weten in module 8.

Inclusief een voorbeeld script van hoe je je sales in een gesprek kan inzetten incl. de opvolging.

BEN JIJ ENTHOUSIAST GEWORDEN?

BOEK HIER JE PLEK! ALS BONUS OMDAT JE DE MASTERCLASS HEBT GEVOLGD, KRIJG JE

🎁 8 Q&A SESSIES & 🎁 TWEE 1 op 1 COACH CALLS

DIT AANBOD LOOPT T/M VRIJDAG EN VIND JE NIET TERUG OP DE WEBSITE.

 

Betaal in 1 keer en bespaar 98,-

997,-

✔️ Toegang tot 8 modules en meer dan 30 lessen, waarin je alles leert over een succesvolle marketing strategie waarmee je de fundering van je bedrijf neerzet en direct toewerkt naar omzet groei.

✔️ De inhoud is samengesteld uit success strategieën van diverse successvolle ondernemers waar ik in de jaren heb bijgedragen aan de groei. Van 2K naar 4K omzet per maand,  maar ook van 10K naar 100K. En alles wat daar tussen in zit. Ik deel je ook mijn succes strategie waarin ik van een paar honderd Euro naar 8K per maand ben gegroeid.

✔️ Diverse werkboeken en handboeken voor het praktisch uitwerken van je gekozen strategie.

✔️ 8 Live Q&A sessies, waarin je al je vragen kan stellen en ik de tijd neem om jou alle kennis te geven waarmee je direct op je doel afgaat.

✔️ Toegang tot een besloten community, waarin je met andere ondernemers kan connecten en waar je vragen uit kan zetten en waar ik ook aanwezig ben van maandag t/m donderdag

✔️ BONUS 2 X Gratis Coach Call

Betaal in 3 termijnen

365,-

✔️ Toegang tot 8 modules en meer dan 30 lessen, waarin je alles leert over een succesvolle marketing strategie waarmee je de fundering van je bedrijf neerzet en direct toewerkt naar omzet groei.

✔️ De inhoud is samengesteld uit success strategieën van diverse successvolle ondernemers waar ik in de jaren heb bijgedragen aan de groei. Van 2K naar 4K omzet per maand,  maar ook van 10K naar 100K. En alles wat daar tussen in zit. Ik deel je ook mijn succes strategie waarin ik van een paar honderd Euro naar 8K per maand ben gegroeid.

✔️ Diverse werkboeken en handboeken voor het praktisch uitwerken van je gekozen strategie.

✔️ 8 Live Q&A sessies, waarin je al je vragen kan stellen en ik de tijd neem om jou alle kennis te geven waarmee je direct op je doel afgaat.

✔️ Toegang tot een besloten community, waarin je met andere ondernemers kan connecten en waar je vragen uit kan zetten en waar ik ook aanwezig ben van maandag t/m donderdag

✔️ BONUS 2 x Gratis Coach Call

Meest gestelde vragen

Voor wie is het online programma "Start je bedrijf met een ijzersterke marketing-strategie"?

De training is voor startende online ondernemers of voor de ondernemer die al even onderweg is maar waar de klanten toestroom uitblijft. De training is gericht op coaches en va’s die fulltime willen ondernemern en willen groeien naar een maandomzet van 5000 Euro.

Ik heb nog geen investeringsbudget kan ik ook later nog instappen?

Ja, je kan op elk moment instappen. Echter heb ik bij elke investering die ik heb gemaakt in business coaching mijn investering nog binnen het traject terug verdient. Maak gebruik van de 3 betalingstermijnen en zet je zelf het doel dat je nog voor de 2e betaling het eerste stuk hebt terug verdient. In mijn training richt ik me in de 2e module op een eenvoudige strategie waarmee je in een kort tijdbestek je eerste klant kan vinden.

Door niets te doen en te wachten zal er niets veranderen en in de tussentijd helpt een ander jouw klanten.

Hoe weet ik zeker dat mijn bedrijf echt gaat groeien?

We weten niets zeker in het leven en ik geef ook geen garanties. Wat ik je wel kan garanderen is dat ik met al mijn passie en kennis met jou aan de slag ga. Je kan in de reacties van mijn klanten lezen dat daar hele mooie resultaten uit voort zijn gekomen.

Als ik vragen heb, hoe kan ik die stellen?

Je kan je vragen stellen in de besloten community. Voor grotere vraagstukken kan je de live Q&A gebruiken. 

In de week voor de Q&A ontvang je van mij een email waarin je je vraag kan stellen en waar ik dan in een live sessie op in ga en je probeer te voorzien van alle kennis die je bij jouw vraag nodig hebt. Het is dus handig om er ook echt live bij te zijn. Natuurlijk is er ook een opname als het je niet lukt om erbij te zijn. 

Heb je nog twijfels? Stuur mij gerust een email op eline@elinelandgraf.com. Dan denk ik even met je mee of dit het juiste programma voor je is of dat je wellicht beter een andere stap kan nemen. Ik ben daar heel transparant in.