DE BASIS VOOR EEN CONSTANTE STROOM AAN KLANTEN

Heb jij al een constante stroom aan klanten?

En als jij een aanvraag krijgt heb jij dan meteen je ideale klant te pakken? Als je hier nog niet helemaal tevreden over bent is de kans groot dat je nog niet goed helder hebt wie jouw ideale klant is.

Heb jij helder met welk verlangen jouw ideale klant zit?

Vermoedelijk wel, maar ken jij ook alle gedachtengangen erachter en ken jij de kernwaarden van je klant en heb je de hele demografische beschrijving in kaart gebracht?

Het bereiken van je ideale klant bestaat uit verschillende stappen.

Je kan er verschillende marketing strategie├źn op los laten. Maar bij alles wat je doet is er 1 stap die je als ondernemer niet kan overslaan. En dat is het diepte onderzoek naar je ideale klant. Het onderzoek naar je ideale klant legt de basis van je marketing.

Het diepte onderzoek is de basis.

Door een diepte onderzoek te doen naar je ideale klant kan je in de huid kruipen van de klant die jij wilt gaan aantrekken.

Als je hier echt even de tijd voor neemt en voor gaat zitten kan jij je gaan inleven in de taal die jouw ideale klant spreekt. Daardoor wordt het schrijven van bijvoorbeeld webtesten of  content op social media een stuk eenvoudiger en gerichter. Want als jij de taal van je klant spreekt, voelt jou ideale klant meteen herkenning en erkenning als ze iets van jou lezen.

Vaak hebben ondernemers hun doelgroep te algemeeen.

Omdat 9 van de 10 ondernemers hun ideale klant niet messcherp heeft, heb ik samen met Esther Blok een werkboek gemaakt die je digitaal kan invullen en keer op keer weer kan gebruiken.

Als ondernemer blijft je onderneming in beweging en zal jij ook mee moeten bewegen en daar hoort het onderzoek naar de ideale klant bij.

Ons werkboek helpt je bij het doorgronden van de jouw ideale klant. We hebben er ook stappen in meegenomen zodat je meteen stukken tekst kan schrijven voor je sales page en een goede tagline voor LinkedIn, instagram en Clubhouse.

Commitment

Je kan hier en daar van alles downloaden en vaak blijft het dan liggen, wij vragen daarom 9,97 voor ons werkboek zodat je er ook mee aan de slag gaat, na betalen ontvang je een email waarin je het e-book kan downloaden. Je kan met een paar minuten meteen aan de slag.