Kom in contact met nieuwe klanten via LinkedIn

zonder continu content te hoeven maken. 

Leer hoe je een  onweerstaanbaar profiel inricht en welke strategie je uit kan rollen. De Do’s & Don’ts en de laatste hacks in mijn nieuwe masterclass. 

Vanaf half april komt de masterclass beschikbaar. Wil je het niet missen en kans maken op een gratis coachcall. Meld je hieronder aan voor de interesselijst en ik breng je als eerste op de hoogte. 

Door je aan te melden zit je nergens aanvast. Je krijgt een email zodra de masterclass beschikbaar is. De eerste week kan je de masterclass voor 39 Euro aanschaffen daarna gaat de prijs omhoog.

Eline Landgraf

 

Kom in contact met nieuwe klanten via LinkedIn

zonder continu content te hoeven maken.

Leer hoe je een  onweerstaanbaar profiel inricht en welke strategie je uit kan rollen. De Do’s & Don’ts en de laatste hacks in mijn nieuwe masterclass.

Vanaf half april komt de masterclass beschikbaar. Wil je het niet missen en kans maken op een gratis coachcall. Meld je hieronder aan voor de interesselijst en ik breng je als eerste op de hoogte.

Door je aan te melden zit je nergens aanvast. Je krijgt een email zodra de masterclass beschikbaar is. De eerste week kan je de masterclass voor 39 Euro aanschaffen daarna gaat de prijs omhoog.

Eline Landgraf

Hoe je wordt gevonden via LinkedIn

Hoe je wordt gevonden via LinkedIn

LinkedIn is een ontzettend fijn platform om in contact te komen met je doelgroep en je doelgroep met jou. Alleen zie ik dat veel ondernemers er te ingewikkeld over doen.

Ze weten niet waar te starten en haken af als er weinig interactie op de content komt. 

Dit is zonde want linkedIn kan ontzettend ondersteunend zijn in je marketing strategie. Sommige ondernemers werken zelfs alleen met LinkedIn en halen daar al hun klanten uit. Dit kan jij ook! Met een goed inricht profiel kom je eenvoudig in contact met je doelgroep. LinkedIn heeft ontzettend veel functionaliteiten waar maar weinig ondernemers gebruik van maken.

Als jij hier wel gebruik van maakt, val je op en word je geholpen door je profiel. Naast een volledig ingericht profiel is het natuurlijk ook van belang om een strategie uit te rollen die bij jou past.

En natuurlijk zal je ook iets van content nodig hebben om jezelf zichtbaar te maken. Hoe schrijf je nu een goede post en val je op in de massa? 

Je komt het allemaal te weten in de masterclass die je vanaf half april kan aanschaffen voor de instapprijs van 39 Euro. Een no brainer als je het mij vraagt;) Na de eerste week gaat de prijs omhoog. Als je je aanmeld voor de interesselijst, breng ik jou als eerste op de hoogte en kan je als eerste kopen. Je zit nergens aan vast. 

Bonus

Onder de aanmeldingen verloot ik een gratis coachcall, waarin je mijn bevindingen en advies krijgt over je marketing strategie.

De masterclass is een vervanging van de VIPdag die ik eerder had en in mijn huidige business model niet meer passend is.

De masterclass is een vervanging van de VIPdag die ik eerder had en in mijn huidige business model niet meer passend is.

Eline heeft mij tijdens de LinkedIn VIPdag mee aan de hand genomen door de wondere wereld van LinkedIn. Niet alleen heeft ze me de praktische kant van het creëren van een profiel laten zien, ook heeft ze tips&tricks gedeeld om het bereik en de activatie van mijn profiel te vergroten. Wat ook erg prettig was, was dat we direct aan de slag gingen met het inrichten van mijn profiel (de te nemen stappen kreeg ik ook nog eens mee in een digitaal werkboek, erg handig) waardoor ik direct het resultaat zag van de Vipdag.

Minu Peters

Coach

 Ik worstelde al een tijdje met het goed en strak neerzetten van mijn LinkedIn profiel. Je kent dat misschien wel; er geen tijd voor nemen en ook niet helemaal precies weten wat en hoe je dat dan aanpakt.

Tijdens de VIPdag heeft Eline ons helemaal meegenomen in de vele mogelijkheden die LinkedIn biedt. Het  fijne was dat we tegelijkertijd ook heel praktisch aan de slag zijn gegaan.

Aan de hand van een handig werkboek en met de uitleg die Eline gaf heb ik mijn profiel direct helemaal kunnen bijwerken.  Ik heb veel van deze dag opgestoken en nieuwe inzichten gekregen, eigenlijk teveel om zo even op te noemen.

André Strijker

Coach, Stoeten en Partners

voor wie is de Masterclass ?

 

 • Ondernemers die overwhelmed zijn door Instagram en op een natuurlijke manier in contact willen komen met nieuwe potentiële klanten.

 

 • Als je vooral op een makkelijke en eenvoudige manier LinkedIn wil inzetten om je netwerk te laten groeien.

 

 • Als je nog weinig van LinkedIn af weet en geen tijd wil verliezen in het opzetten en uitproberen, maar alles in 1 keer goed wilt hebben staan.

 

 • Startende ondernemers die graag aan de slag willen met (meer) klanten en bijvoorbeeld nog geen website hebben maar wel een aanbod.

 

 • Voor werkzoekenden die graag via hun LinkedIn profiel willen opvallen en in contact willen komen met recruiters.

    Eline is voor mij altijd de 'go-to-person' als het gaat om strategisch advies en praktische stappen. Ik vind LinkedIN een geweldig leuk platform en wist er theoretisch gezien al vrij veel van. Maar Eline helpt mij iedere keer opnieuw concrete stappen nemen. Zo vertelde ze me hoe ik het beste mijn doelgroep kon gaan benaderen. Ik volg, connect en reageer nu. Daar kwamen al snel leads uit voort. Dit is zo gaaf en empowering!

    Beatrice Boots

    Intuitief Coach

    We zijn tijdens de LinkedIn VIP-dag in een vogelvlucht door LinkedIn heen gegaan en dat was voldoende om alle ins & outs te weten te komen. Super fijn om een dag volledig gefocust aan m’n profiel te werken. Aan het einde van de dag beloond met een Zeer Deskundig ster op mijn dashboard :-). We hebben de volgende VIP-dag alweer ingepland. Eline legt alles super duidelijk uit en het scheelt zoveel tijd dat je je niet zelf overal in hoeft te verdiepen. Eén dag inplannen en de basis staat, I love it!

    Kim van Dam

    Business Coach

    Eline Landgraf

    IK BEN ELINE, BUSINESS COACH VOOR COACHES & KENNISONDERNEMERS

    Ik ben mijn online bedrijf gestart toen mijn man de mogelijkheid kreeg om in het buitenland te werken. Ik werd enthousiast van het idee om in een ander land te wonen, maar voelde ook een enorme weerstand om met hem mee te reizen zonder dat ik mezelf fatsoenlijk financieel zou kunnen redden.

    Ik startte als VA en al snel had ik een flinke portefeuille aan klanten. Het fascineerde mij hoe snel ondernemers groeiden en hoe elke ondernemer een eigen strategie inzette waarin veel geautomatiseerd werd.

    Ik wilde alles weten van marketingstrategieën, de mogelijkheden ervan en vooral: welke strategie welk resultaat oplevert.

    Zo verdiepte ik me voor een klant in LinkedIn en zag daar gigantische resultaten uit voort komen. Ik werd steeds enthousiaster over dit platform en volgde training na training.

    Ik ontwikkelde mijn eigen strategie waarmee ik eenvoudig in contact kwam met andere ondernemers waar mooie samenwerkingen uit ontstonden. In 2020 besloot ik de Vipdag te starten om mijn kennis effectief te kunnen doelen.  In mijn huidige business model is de VIPdag niet meer passend en komt al mijn kennis samen in de masterclass.

    In de samenwerkingen met mijn klanten zijn ondernemers gegroeid van 100k richting de 1 miljoen. En onlangs heb ik een strategie uitgerold met een 30-50 % conversie op een online training. 

    Met mijn passie voor analyseren, heb ik een heel goed overzicht met welke strategie je waar kan komen. Het is bij mij nooit een ‘one size fits all’ en die ondernemers haal ik er ook zo uit. Je voelt dat het een gekopieerde strategie is en daar waak ik voor bij mijn klanten.

    Als VA zat ik al snel tegen mijn omzetplafond aan, waarna ik opschaalde als OBM. Inmiddels haal ik de meeste voldoening en waanzinnige resultaten uit het coachen en het begeleiden van mijn coachés.

    Ik heb ook zelf een bedrijf gebouwd waarin ik eindeloos kan opschalen met een moeiteloze strategie. Ook voor mij is persoonlijke vrijheid ontzettend belangrijk als moeder van een 4-jarige zoon en als partner van een man met een internationale baan.