Van Strategie tot implementatie

Wil jij meer klanten aantrekken die opzoek zijn naar jou?

 

Van Strategie tot Implementatie

SAMEN ZETTEN WE JE ONLINE BEDRIJF OP

-Eline Landgraf-

MET GEMAK MEER OMZET MET EEN ONLINE BEDRIJF

Je werk als coach uitbouwen met een online kant klinkt eenvoudig. Het is een nieuwe uitdaging die je wel ziet zitten. Maar waar begin je? Wat zijn de mogelijkheden? Er is van alles online te vinden aan masterclasses, webinars en blogs. Het begint je al te duizelen want waar haal je de tijd vandaan voor al die verdieping en hoe maak je vervolgens de keuze voor welke aanpak bij jou past en hoe ga je dit allemaal uitvoeren? En als je het dan uitvoert, levert het dan de klanten op die je zou willen?

Je zou kunnen kiezen voor een businesscoach die jou helemaal kan meenemen in het online ondernemen. Alleen is er dan nog steeds niets uitgevoerd. Een andere optie is een VA, alleen wat ga je dan aan die VA vragen als je het zelf niet weet.

WE WERKEN NAAR EEN DIRECT RESULTAAT

 Ik werk met mijn klanten van idee tot strategie en implementatie. Geen snelle trucjes en standaard pakketten, maar persoonlijke aandacht voor de strategie die bij jou en je bedrijf past. Als online business manager coach ik je en implementeer ik ook nog eens de stappen die we samen hebben uitgewerkt.

Ook naar de uitwerking kijken we samen. Jij pakt op waar je hart sneller van gaat kloppen en ik vul aan of andersom.  Net hoe het voor jou het beste werkt. Als we tot een idee zijn gekomen gaan we ook meteen over tot implementeren. Met implementeren bedoel ik het inrichten van je online bedrijf. We maken een keuze voor programma’s en tools en gaan stap voor stap aan de slag.

IK MAAK JE WEGWIJS IN NIEUWE SYSTEMEN

Na de implementatie help ik je op weg om wegwijs te worden in de nieuwe programma’s. Je bent hands-on en je wil je eigen bedrijf kunnen blijven bedienen, ook al heb je wellicht een VA voor je uitvoerende werk. Het is toch prettig wanneer jezelf weet wat de mogelijkheden zijn en hoe jij de ideeën in je hoofd succesvol kunt omzetten in de praktijk.

Je kan met mij samenwerken aan verschillende stappen binnen je bedrijf: het inrichten en opzetten van email-marketing, het uitdenken en opzetten van webinars, samen een lancering draaien en het werken aan zichtbaarheid.

Wil jij een succesvol online bedrijf? Ik help je bij het omzetten van je ideeën naar een strategisch plan en we pakken ook samen meteen door met de implementatie. Zet hier de eerste stap naar het bouwen aan je online bedrijf van A tot Z en boek een strategiesessie.

In de strategie Sessie kreeg ik zo veel inzichten en tips. Inzichten om weer even terug te gaan naar de kern. De praktische handvaten en ervaring van Eline zorgden er voor dat ik 3 pagina’s van mijn kladblok gevuld heb met actiepunten.
Jolanda Beverwijk

Perfectionisme coach voor ondernemers, JBK Coaching

In de strategie sessie hebben we samen knopen doorgehakt en kreeg ik  advies voor focus, positionering en marketingstrategie. Eline kwam met een praktisch plan waarmee ik direct verder stappen kan ondernemen om mijn ideale klant te benaderen.

Safia Jahangier

Interieur design & Branding, Studio Saf

Droom je van een succesvol online bedrijf en weet je niet waar je moet beginnen..?

Ontdek hoe ik je kan helpen

Een programma voor jou op maat

In mijn focusprogramma werken we samen 1 op 1 naar een concreet resultaat toe.

Geen one size fits all, maar een individueel programma voor jou op maat, wat past bij jouw visie en missie.

Voor online ondernemers waarbij de klanten nog niet in volle rijen voor de deur staan.  En de nog startende online ondernemers.

Gegarandeerd resultaat

We zijn pas klaar als de eerste resultaten zijn geboekt. Als het programma is afgelopen kan je kiezen voor terugkerende strategie/accountability sessie. Of een aantal uren business support per maand of week waardoor jij je focus kan houden op het coachen.

Ik kan je op drie vlakken helpen

Je kan met mij samenwerken aan drie speerpunten binnen je bedrijf. 

✔️ Emailmarketing

✔️Lanceren

✔️ Zichtbaarheid

In elk pakket zitten 3 strategiesessies, nemen we de ideale klant onder de loep en werken we aan een marketing strategie waar jij je comfortabel bij voelt en wat helpt bij het opgang krijgen van jouw klantenstroom. 

Blijf jij staan waar je nu staat of gaan we aan de slag? 

Ook online kan je de verbinding leggen, ik laat je graag zien hoe

Mijn naam is Eline en ik werk als online business manager.

Ik ben mijn online bedrijf gestart toen mijn man de mogelijkheid kreeg om in het buitenland te werken. Ik werd enthousiast van het idee om in een ander land te wonen, maar  voelde ook een enorme weerstand om met hem mee te reizen zonder dat ik mezelf fatsoenlijk financieel zou kunnen redden.

De financiële zelfstandigheid onder vrouwen is een veel besproken onderwerp. Ik weet als geen ander hoe het is om afhankelijk te zijn. Nadat ik in 2015 de diagnose MS kreeg werd mijn leven door artsen voorgespiegeld vanuit grote afhankelijkheid.

Na jaren knokken zowel voor mijn lichamelijke gezondheid als mijn mentale gezondheid ben ik nu dankzei mijn online bedrijf financieel onafhankelijk.

Mijn grote uitdaging was om alles goed in balans te krijgen en houden; mijn gezondheid, mijn privé leven met mijn man en zoon en ook mijn zakelijke doelen. Ik heb hiervoor met verschillende businesscoaches gewerkt, wat mij heel veel stappen verder heeft gebracht.

Door samen te werken boek je simpelweg meer vooruitgang, dat zie ik bij mezelf en ik zie dat bij mijn klanten. Je kan immers zelf uren op een idee zitten broeden terwijl je samen veel scherper je idee kan finetunen en het om kan zetten tot actie. Waardoor je niet jaren met een goed idee op de bank blijft zitten.

Wil jij ook verschil maken?

 >>Boek hier je strategie sessie, dan gaan we meteen aan de slag!

Hoe lang ga jij nog zitten wachten op klanten? 

Mijn naam is Eline en ik werk als online business manager.

Ik ben mijn online bedrijf gestart toen mijn man de mogelijkheid kreeg om in het buitenland te werken. Ik werd enthousiast van het idee om in een ander land te wonen, maar  voelde ook een enorme weerstand om met hem mee te reizen zonder dat ik mezelf fatsoenlijk financieel zou kunnen redden.

De financiële zelfstandigheid onder vrouwen is een veel besproken onderwerp. Ik weet als geen ander hoe het is om afhankelijk te zijn. Nadat ik in 2015 de diagnose MS kreeg werd mijn leven door artsen voorgespiegeld vanuit grote afhankelijkheid.

Na jaren knokken zowel voor mijn lichamelijke gezondheid als mijn mentale gezondheid ben ik nu dankzei mijn online bedrijf financieel onafhankelijk.

Mijn grote uitdaging was om alles goed in balans te krijgen en houden, mijn gezondheid, mijn privé leven met mijn man en zoon en ook mijn zakelijke doelen. Ik heb hiervoor met verschillende businesscoaches gewerkt, wat mij heel veel stappen verder heeft gebracht.

Door samen te werken boek je simpelweg meer vooruitgang, dat zie ik bij mezelf en ik zie dat bij mijn klanten. Je kan immers zelf uren op een idee zitten broeden terwijl je samen met veel scherper je idee kan finetunen en het om kan zetten tot actie. Waardoor je niet jaren met een goed idee op de bank blijft zitten. Wil jij ook verschil maken en net als ik een succesvol online bedrijf? Boek hier je strategie sessie, dan gaan we meteen aan de slag!

We hebben bewust voor Eline gekozen omdat we vanaf dag één een fijne klik hadden door haar persoonlijke benadering. Samenwerken met Eline levert ons wekelijks meer tijd op, waardoor we nog sneller onze cliënten kunnen helpen.

Kimberly & Eddy

Newborn Fit Mama

Eline denkt met je mee en komt met hele goede ideeën. Ze kent immers alle mogelijkheden. Ze heeft maar een “half woord” van mij nodig en zij begrijpt precies wat ik bedoel. Het resultaat is veel beter dan dat ik het zelf had kunnen bedenken.

Sandra van Ginkel

Sandra van Ginkel Coaching

Ondernemen is buffelen. En Eline heeft altijd een frisse positieve can-do mentaliteit, waardoor alles weer makkelijk wordt. Het is heel fijn om met haar te brainstormen over de beste aanpak van je volgende campagne.

Peter Clausman

Coach, School of Mavericks

Tips om je bedrijf te laten groeien

Luister de podcast vol met online business tips en de nieuwste marketing inzichten.

In de podcast van Strategie tot Implementatie deel ik mijn best practices over het online ondernemerschap. Speciaal voor coaches en therapeuten die een online bedrijf willen opbouwen of willen opschalen. Je vindt mijn podcast op Itunes, Soundcloud en Spotify.