Yes! Je aanmelding voor het online netwerk event is goed door gekomen!

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging in je inbox. Niets ontvangen? Kijk even in je spambox of stuur mij een bericht via eline@elinelandgraf.com

Noteer de datum goed in je agenda. Donderdag 22 augustus van 10-12 uur. 

Maak kans op een gratis strategie gesprek!

Onder de deelnemers verloot ik 3 gratis strategie gesprekken . In een strategie gesprek kijk ik met je mee waar jij op dit moment omzet laat liggen. Het enige wat je hoeft te doen is de onderstaande vragen te beantwoorden, ik neem dan via whatsapp contact met je op.

 

Yes doe mij zo’n gratis gesprek!

Ben jij al bekend met mijn podcast kanaal? Ik heb meer dan 50 afleveringen voor je klaar staan met waardevolle tips en tricks over het ondernemerschap! Veel luister plezier

Eline Landgraf