Van Offline naar online

Met een online bedrijf, creëer je een nieuwe inkomstenstroom en maak je de stap naar vrijheid

Hoe zou het zijn als je kan werken waar je maar wil en je bedrijf doorloopt terwijl jij op het teras met een wijntje zit?

Ben jij ondernemer zonder een online kant in je bedrijf en wil je dit graag ontwikkelen dan heb ik daar compleet programma voor, waarin we van idee ontwikkeling tot het lanceren samen gaan werken.

Als strategisch adviseur verdiep ik mij in je bedrijf en gaan we samenwerken aan een online business die bij jouw bedrijf past en waar jij je als persoon ook comfortabel bij voelt.

We gaan werken met een stappenplan en spreken elkaar 8 keer door middel van een online call. Hierin gaan we onderzoeken, brainstormen en een plan maken. Als het plan er ligt ga ik ervoor zorgen dat het wordt uitgewerkt en dat je comfortabel gaat worden met het online ondernemen.

Het is natuurlijk het prettigst als je in de basis zelf met al je systemen kan werken, het grotere onderhoud kan je bij mij in handen leggen. Om efficiënt te kunnen werken help ik je op weg met de uitleg over de programma’s en stuur ik je op maat gemaakte video’s die passen bij de acties en systemen die jij regelmatig gaat gebruiken.

Samenwerken met Eline levert ons wekelijks meer tijd op, waardoor we nog sneller onze cliënten kunnen helpen. We hebben bewust voor Eline gekozen omdat we vanaf dag één een fijne klik hadden door haar persoonlijke benadering. 
Kimberly & Eddy

Newborn Fit Mama

Jouw visie is belangrijk

Wil je op een efficiënte manier een online business ontwikkelen die past bij jouw visie? Dan heb ik daar een compleet programma voor, van idee ontwikkeling, hulp bij de uitvoering tot lancering. Ik neem je aan de hand in het hele proces en neem werk uithanden waar nodig. Alles in overleg. Geen online training die je hoeft te volgen, we werken 1 op 1 samen. En dan doen we natuurlijk online. 

Een bedrijf wat bij jou als persoon past

Als strategisch adviseur verdiep ik mij in je bedrijf en gaan we samenwerken aan een online business die bij jouw bedrijf past en waar jij je als persoon comfortabel bij voelt.

Brainstormen en strategie bepalen

We gaan werken met een stappenplan en spreken elkaar 8 keer door middel van een online call. Hierin gaan we onderzoeken, brainstormen en een plan maken. Als het plan er ligt ga ik ervoor zorgen dat het wordt uitgewerkt en dat je comfortabel gaat worden met het online ondernemen.

De uitvoering wordt helemaal voor je geregeld

Het is natuurlijk het prettigst als je in de basis zelf met al je systemen kan werken. Het grotere onderhoud kan je bij mij in handen leggen. Om efficiënt te kunnen werken help ik je op weg met de uitleg over de programma’s en stuur ik je op maat gemaakte video’s die passen bij de acties en systemen die jij regelmatig gaat gebruiken.

Een online business geeft vrijheid

&

meer financiËle stabiliteit

Wat gaan we doen?

  • Je ontvangt strategisch plan wat compleet is afgestemd op jouw bedrijf en wat past bij jou als persoon.
  • We nemen je huidige website onder de loep en indien nodig gaan we teksten herschrijven en een re-branding doorvoeren. Met re-branding bedoel ik o.a. de kleuren van je logo en het lettertype.
  • We gaan de website aanvullen met pagina’s gericht op de nieuwe online tak binnen je bedrijf.
  • We gaan e-mail marketing opzetten en alle koppelingen volledig automatiseren. Dit houdt in dat als bijvoorbeeld een klant een sessie bij jou boekt online, de klant automatisch een email krijgt met aanvullende informatie en dat de klant wordt uitegenodigt voor jouw nieuwsbrief en deze nieuwsbrief via een systeem aan alle geinteresseerden wordt verstuurd.
  • Als er een vraag ligt zetten we een e-learning programma op waarin we alles volledig automatiseren en koppelen. Zo hoef je zelf niet constant meer in actie te komen. Alles draait vanzelf tot en met de factuur op de achtergrond. Met e-learning bedoel ik een programma waarmee je met jouw klanten jouw kennis kan delen in bijvorbeeld video’s en werkboeken.
  • We bespreken een plan voor social-media en lancering van je aanbod. Voor je nieuwe online bedrijf kan het zo zijn dat je een andere doelgroep gaat aanspreken. Via social media kan je deze doelgroep gaan benaderen.
  • We nemen alle koppelingen mee die nodig zijn, denk aan agenda, online meetings en facturatie. Binnen een online bedrijf kan zoveel geautomatiseerd worden, dat jij jouw klanten kan blijven helpen, terwijl jij lekker op een terras zit met een glas wijn. Afspraken kunnen geboekt worden en je klant krijgt meteen een bevestiging per mail.

Investering  5.997-

Euro Hiervoor krijg je een volledig geimplementeerd online bedrijf wat bij jou visie en wensen aansluit.

Ik maak graag tijd voor je vrij om te bespreken of dit programma bij jou past. Via de button maak je direct een afspraak en praten we snel verder!